3 gode rutiner til din hud

Døjer du med hudproblemer, eller vil du bare gerne blive bedre til at passe på din hud? Så får du her nogle forskellige gode og enkle tips.

Find en god hudplejerutine

Lige meget om du døjer med hudproblemer eller ej, så er din hud altid glad for en hudplejerutine. En hudplejerutine behøver ikke at være fyldt med en hel masse forskellige produkter. Som regel er din hud faktisk gladere for enkelte gode og milde produkter fremfor mange forskellige og hårde produkter.

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter der passer bedst til din hud, er det en god idé at spørge en kosmetolog til råds. Du bliver klogere på hudpleje Holstebro her.

Fugt din hud indefra

Du har helt sikkert hørt før, at det er vigtigt at drikke rigeligt med vand hver dag. Det er det af flere årsager, men også din hud er taknemmelig, når du drikker nok vand. Når du drikker vand, så fugter du nemlig din hud indefra.

Hvis du har svært ved at huske at drikke nok vand, så er det et godt tip at sætte nogle alarmer i løbet af en dag, så du husker at drikke et glas vand en gang imellem.

Undgå at røre ved dit ansigt

Hvis du har problemer med din hud, så er du måske også tilbøjelig til ofte at røre eller pille ved den. Det er ikke sikkert, at du tænker over det, men det er helt almindeligt at komme til at røre meget ved sit eget ansigt i løbet af en dag.

Det er dog ikke nogen god idé, for på dine hænder sidder typisk en hel masse bakterier, som ikke er gode for din hud. Men hvis du begynder at være opmærksom på det, så rører du også automatisk mindre ved dit ansigt fremover.