3 ting du skal vide om botox behandlinger

Botoxbehandlinger kan for alle interesserede være lidt af en jungle, så læs med videre og bliv klogere på botox behandlinger.

Hvorfor skal du vælge botox?

Botox behandlinger er for mange mennesker en mulighed for at få tilrettet deres ansigt. For nogle kan det være rynkerne der har taget over, som man gerne vil have strammet op. For andre kan det være dobbelthagen som er for synlig og kæben derfor skal gøre mere skarp.

Det er forskelligt hvorfor folk benytter botox, men samlet for dem alle, omhandler det at rette de linjer, man selv skulle være utilfreds med. Du har altså mulighed for at kunne få tilrettet rynker, nedadvendte mundvige, tandkødssmil og meget mere.

Hvordan foregår behandlingen?

I forbindelse med botox behandlinger skal du forhåbentligt, i den respektive klinik, til en forundersøgelse minimum 48 timer før selve behandlingen. Dette skal man fordi den kliniske sygeplejerske, som skal foretage behandlingen, skal være sikker på hvad du ønsker og samtidig sikre at du ikke er under 18, gravid, ammende eller allergisk. Er dette tilfældet, så kan du ikke få botox behandlinger.

Når den kliniske sygeplejerske har lavet en forundersøgelse, vil der blive booket en ny tid til behandlingen, dermed har du som kunde også mulighed for at melde fra, hvis det ikke er noget for dig alligevel. Husk at mærke efter om du er tryg ved sygeplejerske og stadig har lyst til at skulle have behandlingen.

Hvis du fortsat ønsker behandlingen, vil du møde op til den aftale tid, og den kliniske sygeplejerske vil indsprøjte små mængder botulinum toxin ind i det ønsket område.

Botulinum toxin er stoffet som bliver brugt i behandlinger med botox. Stoffet er et muskelafslappende stof, som får din hud til at slappe af og dermed glatte sig ud. Botoxbehandlinger er ikke skadelige for dig.

Hvor mange behandlinger skal man have?

For at få den bedste effekt af botoxbehandlingen er det anbefalet, at man vedligeholder behandlingerne. Der kan være forskel på hvor meget botox aftager fra person til person, men indenfor 3-6 måneder anbefales det, at man får endnu en behandling. I samme ombæring vil der være mulighed for at den kliniske sygeplejerske kan tilrette efter første behandling er faldet til og samtidig gøre dit ansigt så harmonisk som muligt.

For den bedste effekt af botox, er det anbefalet at man fortsætter med at vedligeholde behandlingerne.

Den rigtige klinik

Det er hverken på pris eller kompetencer man skal spare i forbindelse med botox behandlinger. Vælg en klinik hvor du er tryg og fornemmer et højt professionelt niveau.

Er du interesseret i skønhedsbehandlinger generelt, så kan du finde meget mere information her.