Akupunktur kursus for dig, der elsker akupunktur

Er du helt vild med akupunktur? Måske du allerede har din egen akupunktur praksis? Er du dog interesseret i at udvide dine kompetencer? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om et akupunktur kursus, som du kan tage på, hvis du netop ønsker at lære noget nyt indenfor akupunkturens verden, eller hvis du kunne være interesseret ia t udvide dit felt med fx Tai Chi eller meditation. Et akupunktur kursus kan nemlig indeholde lidt af hvert, men der er garanti for, at du vil finde det spændende, hvis blot du interesserer dig en smule for akupunktur eller meditation. Er du således blevet interesseret i at tage på et akupunktur kursus? Så kan du altså lige her finde et akupunktur kursus, der matcher netop dine ønsker og behov.

Akupunktur kursus – hvad vil jeg blive lært?

Ordet akupunktur er latinsk, men det er faktisk sammensat a 2 forskellige latinske ord. Det første ord er Acus, som betyder nål. Mens det andet ord, Punktura, betyder at stikke. Dette er noget af det, du vil lære på dit akupunktur kursus. Her vil du nemlig få et indblik i akupunkturens historie samt, hvordan det kom til. Derudover vil du dog også blive introduceret til en masse teori, idet dette er væsentligt, for at kunne praktisere akupunktur i praksis. Med det sagt, vil du altså lære utroligt meget på dit akupunktur kursus, og det vil simpelthen tage for lang tid at gå hele listen slavisk igennem. Du vil, kort sagt, være helt klædt på til at starte din egen akupunktur praksis efter kurset, og har du allerede din egen praksis, vil du have mulighed for at udvide dit kompetencesæt med en masse ny viden.

Kunne meditation være noget for mig?

Noget af det, du kan udvide dit kompetencesæt med, er meditation. På dit akupunktur kursus vil du nemlig blive introduceret til meditation, hvorfor du har mulighed for at få en dyb indsigt i, hvad meditation er samt, hvad du kan bruge det til i kombination med din akupunktur praksis. Du vil således blive oplært i basale meditationsteknikker, således du kan hjælpe dine klienter med at udvikle deres bevidsthed og skabe indre ro hos dem. Meditation går nemlig kort og godt ud på, at kroppen puttes i en dyb hvile, som løsner op for alle spændinger.