Alt du skal bruge på en campingtur – i én artikel

Kalder denne sommer på en god campingtur? Ikke den slags i en luksus autocamper, men en ægte udendørs campingtur? Så har du fundet den rette artikel. Her finder du de essentielle ting, som vil fortryde ikke at tage med!

Hjemmet: teltet

Det mest grundlæggende for din campingtur er naturligvis dit Telt. Sørg for at slå teltet op inden du tager afsted, så du sikrer dig at alt er intakt og at der ikke mangler dele. Det er ikke sjovt at stå uden tag over hovedet, hvis teltet viser sig at være defekt.

Pas på mørket: lygter

Hvis du camper i naturen, vil det måske overraske dig hvor mørkt det bliver. Det er derfor en stor fejl at glemme lommelygte, pandelampe eller lamper til teltet. Alt dette vil komme dig til gavn, når du skal finde dine ting i mørket eller på toilet besøg om natten.

Alt i service

Du skal naturligvis huske mad – men lige så vigtigt er det, at huske servicen. Dvs. alt i bestik, tallerkner og kopper. Det er ikke nødvendigt at have meget med, da du kan genbruge det samme til samtlige måltider i løbet af dagen, men husk alligevel alt det basale. Husk desuden vand!

Robust og vandtæt taske

Det er ikke altid at vejret er på vores side. Uanset hvor meget du beder til vejrguderne, er det alligevel smart at have udstyr, som er vandtæt. Det gælder naturligvis også din taske, hvor alle dine ting er opbevaret. Er tasken vandtæt – er det meste andet udstyr også sikret! Gå derfor ikke på kompromis med tasken.

Regntøj

I forlængelse af overstående er regntøjet også en vigtig del af enhver campingtur – uanset hvad vejrudsigten siger inden du tager afsted. Det er som bekendt ikke altid, at den holder. En regnbyge eller to vil ikke genere dig, hvis blot du har det rigtige regntøj med.