Arbejder du med udviklingshæmmede? Sådan undgår du magtanvendelse

Der er i dag rigtig mange, der er beskæftiget inden for den menneskelige sektor – og disse fagfolk er der også behov for. For at sikre et samfund, hvor vi alle har et godt velbefindende, hvor det er trygt at opholde sig, og hvor vi tager os af de svageste og mest udsatte, er der nemlig behov for flere hænder med en stor erfaring og ekspertise inden for området.

Og der er også behov for ekstra kurser og yderligere læring, der kan gøre arbejdet bedre for disse fagfolk.

Tag et kursus der lærer dig om deeskalering af konflikter

Derfor er det måske relevant for dig at tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sg for dig med et kursus, der lærer dig de redskaber og de teknikker, du kan tage i brug, når du gerne vil undgå at gøre brug af magtanvendelse i forbindelse med en borger. Lyder det spændende?

Så find et kursus i magtanvendelse udviklingshæmmede her.

Når du møder ind på arbejde, vil du sikkert til tider støder på en dag, hvor du skal tage dig af en borger, som du før har haft konflikter med. Det er en naturlig del af arbejdslivet, og derfor skal der tages hånd om sådanne situationer.

De rigtige værktøjer

Normalt vil du derfor overveje dine muligheder og handlinger nøje, før du giver dig i kast med de daglige opgaver, for hvad skal du gøre, hvis der pludselig opstår en konflikt under din vagt?

Her kan det være relevant med et kursus som Studio III-kursus, som netop giver dig og dine kollegaer de værktøjer, der er behov for, når der skal deeskaleres konflikter, før de udvikler sig og dermed kan ende i brug af magtanvendelse. I lærer om konfliktnedtrapning – en metode, som er evidensbaseret og udviklet med en baggrund i viden om reaktioner.