Badeanstalten forhandler badesalt og læbesalve, der skaber velvære med gode og naturlige ingredienser

Der er et gammelt ordsprog, der siger, at man skal lave tingene så simpelt så muligt, men ikke simplere. Det er det, som Badeanstalten efterstræber. For at fremstille deres produkter bliver der brugt gammeldags metoder, der tilsættes moderne viden og erfaring. Produkterne på badeanstalten.dk indebærer f.eks. ansigtslotion, badeolier, hovedbundsolier og badesalt, hvor der er fokus på sundhed og velvære. Derudover kan du benytte produkter som deres læbesalve til at beskytte og lindre tør hud.

Badesalt der gør både fod- og karbad bedre

Hvis du ønsker at være god ved dig selv til hverdag, er Badeanstaltens badesalt et oplagt valg, hvormed du kan forkæle sanserne i forbindelse med både karbad og fodbad. Når vores kroppe eller fødder mærker det varme vand, så gives der en oplevelse af velvære for krop og sind. Hertil tilfører badesalt et dejligt, aromatisk aspekt, og det er desuden også godt for din hud. En badesalt fra dem er fine blandinger af havsalt, fugtgivende mandelolie, tørrede lægeurter m.m., der passer til forskellige behov. Alle produkterne bliver fremstillet med håndkraft herhjemme. De udvikles og produceres med inspiration fra den gamle badeanstalt og med brug af tidens trends. Deres produkter er fremstillet af simple, men delikate råvarer som f.eks. blødgørende vegetabilske olier, velduftende æteriske olier og urteudtræk. Derfor er badesaltene også meget velegnede til at indgå i din spa- eller wellnessoplevelse derhjemme. Hertil er varianten Luna oplagt, da det er en badesalt uden urter og derfor med fordel kan indgå i et spabad. Den kan benyttes efter en lang dag og give dit bad en lækker oplevelse fyldt med havsalt, mandelolie og beroligende æteriske olier.

Læbesalve plejer og blødgør dine læber

Når du skal pleje eller beskytte din hud, så kan du med fordel benytte en læbepomade eller en læbesalve. Badeanstaltens læbepomader er lavet med blødgørende ingredienser, som gør tørre læber smidige, velduftende og velplejede. En læbesalve fra Badeanstalten fås med mentol-, lavendel- eller citrusduft og kan anvendes til mange forskellige formål. De er velegnet til at blødgøre, berolige og lindre tør hud. Du kan som eksempel købe en multifunktionel læbesalve, der forfrisker sanserne. Den er lavet på nærende sheasmør og æterisk citrusolie. Den kommer i en praktisk lille krukke, som kan tages med på farten, hvis du ønsker at pleje eller fugte din hud.

Badeanstalten efterstræber med deres luksuriøse produkter at skabe et frirum i hverdagen, hvor du kan lukke verden ude. Et rum hvor du forkæler dine sanser og sætter fokus på din sundhed og velvære. Det skal opnås via lækre wellness- og hudplejeprodukter såsom en aromatisk badesalt eller en læbesalve lavet på lavendelolie. Med badet i centrum har de hentet inspiration fra gammel tid for at vise vejen frem mod en afslappet timeout, hvormed du i ro og mag søger væk fra hverdagens stress og jag. Badeanstalten kalder det ’velvære med traditioner’.