Blender smoothie – få mere frugt og grønt ind i din hverdag

Ønsker du at indtage frugt og grønt på en lækker og nem måde? Mangler du den perfekte maskine til at lave sunde drikke? Så bør du anskaffe dig en blender smoothie.

Det er utrolig populært at lave smoothie. Det er nemlig en utrolig lækker og nem måde at få masser af vitaminer på. En god og kraftfuld blender smoothie er en gave til dig og din families livskvalitet. Når du drikker smoothies, får du nemlig naturlig, frisk energi på en let og forfriskende måde. En frisk smoothie er flydende livskraft af vitaminer, mineraler, enzymer, kulhydrater og meget andet, som alt sammen er byggesten til et aktivt liv. En blender smoothie er altså en investering i sundhed og fremtid.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her den perfekte blender smoothie.

Blender smoothie udnytter alt i frugt og grønt

Forskellen på at blende fremfor at juice er, at 100% af frugten og grøntsagerne ikke bliver brugt, da pulpen ikke sorteres fra. En blender smoothie er derfor mere mættende end juice, da fibrene beholdes. Begge dele er dog yderst sundt og en kæmpe fordel at bruge i hverdagen. Du kan altså med stor fordel komme i gang med at blende isterninger, grøntsager, frugt, nødder, kerner og meget andet og skabe din egen favorit smoothie. Ønsker du en yderst sund smoothie bør du skære ned på frugten og i stedet bruge mange grøntsager, da frugt har et højt sukkerindhold.

Vælg den helt rigtige blender smoothie

Der findes naturligvis mange forskellige modeller på markedet. Det kan godt være svært at vælge den rigtige model. Tit kommer vi til at fokusere mere på design end ydeevne og holdbarhed. Vitamix er et must, hvis du vil have en blender smoothie for livet. Du kan også vælge en model, hvor der blendes direkte i din smoothie-kop, og denne er derfor god, hvis du ofte er på farten eller skal tidligt ud af døren om morgenen. Uanset hvilken maskine du vælger, er der garanti for høj kvalitet og det bedste smoothies. Du finder masser af opskrifter, som er din guide til sunde måltider med masser af frugt og grønt.