Få smart hovedbeklædning til kræftramte kvinder hos Toftild

30. januar 2024

Et kræftforløb er ultimativt en af livets sværeste udfordringer – og med diagnosen følger der en række svære trin, der ikke blot rammer fysisk, men også psykisk.

Én af de første synlige markører på en kræftsygdom er ofte hårtab. Eftersom en del af ens identitet er forbundet med håret, kan det være meget følelsesladet at acceptere et hårtab, ligesom den manglende hårpragt kan gøre, at andre begynder at forholde sig til din sygdom – uden du måske ønsker det.

Føler du dig ikke godt tilpas med at vise dit hårtab, kan du vælge en specialdesignet hovedbeklædning til kræftramte kvinder. Det gælder både turbans, tørklæder og parykker.

Hovedbeklædning til kræftramte kvinder som modetilbehør

Kategorien for hovedbeklædning til kræftramte kvinder har udviklet sig markant gennem årenes løb. Det betyder også, at der i dag er et godt udvalg af moderigtig og smart hovedbeklædning designet til kvinder, der er ramt af kræft.

Frisørkæden Toftild har siden opstarten i 1979 udviklet et velassorteret udvalg af hovedbeklædning til kræftramte kvinder og andre kvinder, der lider af hårtab, for eksempel i forbindelse med operationer eller alopecia.

Deres tørklæder og turbans fås både i ensfarvede varianter og i mere prangende mønstre, der bl.a. leger med blomstermotiver og grafiske motiver. Kombinerer du dem med smarte øreringe og andre flotte smykker, har du et gennemført look.

Toftild fungerer ikke som en traditionel frisørkæde, men er en salon med et tilbud til dig, der ønsker at købe hovedbeklædning til kræftramte kvinder eller ønsker at få mere hår i form af en toupé eller paryk, som minder om dit eget hår.

Den kærlige gave i en svær situation

Bliver en pårørende ramt af kræft eller anden svær sygdom, er Toftilds hovedbeklædning til kræftramte kvinder både en praktisk og kærlig gave. Ikke alene kan både tørklæderne, hattene og parykkerne være med til at booste selvtilliden; de er også praktiske i hverdagen.

I vintermånederne kan de være med til at varme den bare isse, ligesom de kan beskytte mod solstrålerne hen over sommeren.

Gør en forskel – Love is in the Hair

Toftild er en frisørkæde, der gennem alle årene har haft et ønske om at give noget tilbage til dem, der har det svært.

Foruden hovedbeklædninger til kræftramte kvinder har teamet også iværksat flere initiativer såsom Toftild Love is in the Hair, hvor det er muligt at donere hår til speciallavede parykker og andre lignende produkter.

Samtidig bliver en mindre del bortauktioneret til lignende europæiske organisationer, ligesom Toftild også støtter op om andre mærkesager, heriblandt Knæk Cancer.