Fodbad – afslapning efter en lang dag

Kender du også følelsen af at være stresset på arbejdet? Ønsker du ikke at bringe den stres med hjem? Kunne du godt bruge noget, som kan få dig helt ned i gear? Så bør du prøve et rigtig lækkert fodbad?

Et fodbad er nemlig utrolig dejligt og afslappende efter en lang og hård dag eller uge. Vi bruger vores fødder hele tiden, og det er sjældent at vi tager os godt af dem, og giver dem den behandling, de fortjener. Ens fødder kan godt virke rigtig trætte efter en lang dag på kontoret, og derfor er et fodbad den helt rigtige løsning. Det skønne ved et fodbad er, at du også sagtens kan lave andre ting i mens. Det kan være, at du er i gang med en rigtig god serie, og gerne vil se videre. Så lav dig et lækkert fodbad og sæt dig foran fjernsynet og nyd din fritid. Det kan også være, at du nyder og læse, og det gør dig afslappet. Læsning og fodbad er også en rigtig god kombination til den ultimative afslapning. Uanset hvordan du slapper bedst af, så kan du med garanti kombinere det med en gang fodbad, og så er du klar til indtage næste uges arbejde.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alt, hvad du skal bruge til fodbad.

Hvad skal du bruge til et lækkert fodbad?

Det er utrolig nemt at lave et afslappende fodbad. Du skal naturligvis bruge vand, og så er det helt op til dig, om du ønsker at tilføje nogle lækre salte, æteriske olier eller sæbe i vandet. Det ultimativt vigtigste for et godt fodbad er naturligvis en balje. Udvalget af baljer til fodbad er stort, og der er helt sikkert noget, der tilpasser sig dine ønsker og behov.

Du kan eksempelvis finde de helt simple baljer, som kommer på stativ. Disse stativer gør det nemt at flytte på baljen, fra det ene sted til det andet. De simple baljer kommer også i stativer, som er justerbare i højden.

Hvis det ikke helt er godt nok, så kan du skam også finde fodbad med afslappende boble og vibrationsmassage. Denne bajle består af massageruller, massagestøttende fodseng samt et beroligende rødt lysfelt. Dette er altså den ultimative afslapning.

Hvis du har en wellnessklinik, så er det også her du finder alt udstyr til fodbad.