Foder i høj kvalitet til den firbenede ven

Godt og sundt kvalitetsfoder til din hund er lig med et sundere kæledyr, der har et bedre helbred. At have et kæledyr – og især en hund – kan af og til være en dyr fornøjelse, men med en god omgang daglig motion og med det rette hundefoder, har du gjort dit for at din hund forbliver sund og rask. Essential Foods producerer hundefoder i den absolut højeste kvalitet og kan fremhæves for deres helt unikke kvaliteter. Skal din hund have det bedste af det bedste er Essential Foods et godt sted at starte.

Hunden i centrum

Selve hundens velvære er i højsædet ved Essential Foods’ produkter. Intet betyder mere end, at din hund har det godt, og derfor er alle produkter i høj kvalitet og udviklet til at være gode for din hund. Essential Foods laver ikke bare hundefoder, men måltider til din hund. Firmaet har mange års erfaring med din firbenende bedste ven og ved præcist, hvad hundefoder skal indeholde, for at hunden får det maksimale ud af hele tilværelsen, hvad angår velvære såvel som sundhed. Deres hundefoder og hundegodbidder er altså noget helt særligt og adskiller sig fra mange andre mærker.

De rigtige ingredienser

Ingredienserne i hundefoder er altafgørende for hundens sundhed. Essential Foods laver deres produkter med udgangspunkt i, at det skal indeholde en masse god næring til hunden. De fleste hunderacer er aktive og bruger meget energi i løbet af en dag. Det er vigtigt som ejer at forstå, at man har det fulde ansvar for sin hund. Den kan hverken fortælle, om den er sulten eller mangler noget bestemt i dens foder. Derfor må man som ejer selv komme de eventuelle problemer i forkøbet. Derudover har Essential Foods et stort fokus på, at hundefoderet skal sikre et stabilt blodsukker – hundens sundhed er af absolut højeste betydning.

Sundt foder giver en sund hund

Hvis ikke hunden uheldigvis rammes af en uforudsigelig sygdom, eller på en anden måde dør uventet uden helbredsmæssige grunde, kan den rette kost have betydning for hundens levetid. Derfor er det vigtigt, som hundeejer, at prioritere sit kæledyrs kost. Det kan desuden spare dig for sundhedsproblemer, der kan medføre store dyrelægeregninger. Udover foder er tryghed, motion og leg afgørende for hundens sundhed og velvære. Du kender naturligvis bedst selv din hund, og forstår hvad den har brug for. Giv hunden den nødvendige daglige motion, nogle sunde måltider og nærende godbidder fra Essential Foods. Så er du og hunden hjulpet godt på vej.