Føler du dig hæmmet af smerter?

Der er i dag rigtig mange, der går gennem en hverdag, hvor de ikke føler sig helt energiske. Det kan især skyldes gener eller sågar smerter i blandt andet muskler eller led, som især kan være en følge af den hårde hverdag.

De kan komme fra en masse træning, hvor vi udsætter vores krop for en hård fysiske belastning, måske går vi meget rundt eller står meget op i forbindelse med vores arbejde, hvorfor vi kan blive udmattede, eller også har vi måske været udsat for længerevarende akavede arbejdsstillinger under for eksempel havearbejde.

Uanset grunden, så bør du forsøge med lindring.

Mange finder lindring gennem køling

Og der kan være mange forskellige metoder til lindring. For nogle hjælper det at få slappet godt og grundigt af i hele kroppen, mens der er andre, der skal i gang med at røre sig og blive strukket godt ud, så er der dem, der har behov for at varme muskler og led op og andre igen, for hvem det virker bedre at køle dem ned.

Og særligt hvis du er en af dem, som oplever lindring gennem køling, bør du tage et kig på biofreeze gel, som du kan finde online.

Ved afkøling af musklerne dæmpes hævelse og ømhed

Biofreeze gel er for mange vejen til god smertelindring med muskelømhed, som kan føre til hindringer i bevægelser, som ofte også kan være forstyrrende for nattesøvnen. Den kølende smertelindrer virker hurtigt, og så har den en både langvarig og dybdevirkende effekt gennem sin koldterapi.

Ved afkøling af musklerne dæmpes hævelse og ømhed, og derfor vil smerten også gradvist aftage, idet nervespidserne ikke længere irriteres ved for eksempel et forhøjet væsketryk.

Behandlingen kan gentages med jævne mellemrum, hvis du føler et behov for det. Ofte vil den optimale effekt kunne opleves efter 2 til 3 behandlinger med biofreeze gel.