Friskfangetfisk.dk har friske pighvarer og rødspætter

Pighvar er en fantastisk spisefisk, som altid har været populær på Vestkysten, og nu er den blevet det i resten af landet. Alle, der kan lide fisk, spiser også gerne friske rødspætter, og er de helt friske, spræller de på panden. Om du spiser rødspætten hel eller som fileter, glæder den børn og voksne. Læs om de stegte friske rødspætter i Hvide Sande, hvor Friskfangetfisk.dk hører til. Se også, hvordan man fanger pighvar i Vesterhavet. Undersøg det brede sortiment af fisk på hjemmesiden, og få dag til dag-levering.

Køb en lækker pighvar hos Friskfangetfisk.dk

En pighvar hedder sådan, fordi den har små pigge på den mørke side, som vender opad, når den ligger på lur på havbunden. De lever gerne på lavt vand, helt ned til en dybde af 80 cm. De pighvar, du bestiller hos Friskfangetfisk.dk, er ofte fanget i Vesterhavet nær Hvide Sande, Thyborøn eller Hanstholm. Herfra får du en bedre kvalitet end fra de indre, danske farvande. Du fanger den på lavt vand på spinner, pirk, gulp, fluer og blink. Brug allerhelst naturlig agn, da pighvarren har et godt syn og ikke så let lader sig narre. Er du ikke den store lystfisker, så køb en fantastisk spisefisk online, og få den leveret dagen efter.

Mange tilbereder pighvarren i ovnen omgivet af grøntsager og hvidvin, og du kan også grille eller stege den på panden. Når du serverer den, er det let at tage flotte, store stykker op på fadet. Det er en lækker fisk, så den fortjener selskab af gode venner og hvidvin – også i glassene.

Friske rødspætter leveres lige til døren

Tilbage i 70’erne, hvor man i Hvide Sande ikke bekymrede sig om, om friske rødspætter var undermålere, blev de virkeligt sprødstegte. Det foregik sådan her: De små rødspætter var paneret grundigt, og så blev de stegt. Ved at citere Brødrene Price kan man sige, at de blev stegt “i rigeligt smør”, til de var brune. De blev stegt så sprøde, at man kunne spise de små finneben, og rødspætterne smagte himmelsk, syntes både børn og voksne.

Nu er det nok de færreste, der ville stege dem helt så hårdt, men mere gå efter en mørkgylden farve. Til ethvert frokost- og middagsbord er rødspætter stadig et hit, og det anbefales at have både fiskefileter og remoulade nok. Og glem endelig ikke citronspringerne. Har du prøvet at få så friske rødspætter, at de spræller på panden? Det ser ret fascinerende ud.

Skal din fantastiske spisefisk være en lækker pighvar eller sprøde og friske rødspætter? Eller noget helt tredje fra det brede fiskesortiment? Bestil fisk på www.friskfangetfisk.dk i dag, og få dem leveret i morgen.