Giv hunden sund kost med Virbac foder til hunde og ArthroFlex fra Dyrlægens Gård

Hunde skal have sund kost for at få det bedste ud af deres hverdag. Der er forskel på, hvad en hund skal have – er der for eksempel tale om en aktiv hund, eller har hunden sart mave eller noget helt andet? Dyrlægens Gård har alt, du skal bruge, om det så gælder ArthroFlex eller Virbac foder til hunde.

Find Virbac foder til hunde med allergier på www.dyrlaegensgaard.dk

Foder er utroligt vigtigt, når du har hund. Hos Dyrlægens Gård tilbyder de derfor også godt og sundt Virbac foder til hunde. Det er foder, der er lavet i højeste kvalitet og med tanke på forskellige hundetyper. Det er blandt andet muligt at finde Virbac foder til hunde, der fokuserer på hunde med madallergier og intolerancer. Det gælder blandet andet deres Hypoallergy foder, der sikrer, at hundens mave er i orden. Derudover kan du også finde Virbac foder til hunde, der er kastrerede og steriliserede, og som kan have en tendens til at tage på. Selvfølgelig er der også forskel på størrelsen på hunden, og det er der også Virbac hundefoder, der tager hensyn til. Hvis I har en ældre hund, så er Virbac foder til senior hunde helt sikkert det rette valg. Der er ofte forskel på foderet, da metabolismen kan ændre sig, når hunden bliver ældre. Det er heller ikke unormalt, at hunden begynder at få allergier senere i livet. Dyrlaegensgaard.dk har derfor uden tvivl Virbac foder, der passer til din hund.

Mindsk inflammation i led med ArthroFlex kosttilskud

Selvfølgelig har Dyrlægens Gård også det rette til hunde, der har ledsmerter og gigt. De tilbyder ArthroFlex, der er et kosttilskud, som er en god støttebehandling lavet af naturlige produkter. Det er uden tvivl et godt supplement til de ældre hunde, der netop kan have problemer med bevægelse. Indholdet i ArthroFlex er blandt andet omega-3 fedtsyre, collagen II, glucosaminoglycaner og grønlæbet-musling. Dette indhold er med til at mindske inflammation i leddene. ArthroFlex fås i forskellige versioner. Det kan blandt andet fås som godbidder og som pulver, der blandes i maden. Der er en god chance for at finde en smagsvariant, som hunden kan lide, og det er derfor ideelt som små bidder, der lægges i maden. Dosering af kosttilskuddet er gerne 1 godbid pr. 10 kg hund. Er din hund allergisk eller overfølsom overfor korn, så er ArthroFlex dog ikke anvendeligt, da der både er hvede, majs og soja i.

Tag endelig kontakt til Dyrlægens Gård, hvis du har spørgsmål angående deres kosttilskud eller foder. De står klar til at hjælpe dig, så du er sikker på at få det bedste til din hund.