Glatte ben og pænt trimmet skæg – hver dag

Er du træt af altid at købe engangsskrabere, når du skal have barberet ben? Det er egentlig forståeligt nok, for selvom de godt kan holde til mere end en enkelt gang, så kræver det, at man skifter det ud relativt ofte. Samtidig kan en trimmer ikke nå helt i bund med hårene, så derfor vil du måske opleve, at du i stedet bare skal barbere ben hver evigt eneste dag eller hver anden, og det bliver mange også trætte af.

Det samme gælder med skæg. Det er bare rart at have en skraber, der virkelig kan komme i bund, men som holder lidt længere. Det kan en safety razor, der er udviklet til at have blade, der kommer helt i bund, men som samtidig ikke er en engangsskraber – den kan bruges mange gange, og bladene kan skiftes, når de engang bliver slidte af brug.

Tænk miljøet ind i dine daglige rutiner

Der bliver gjort rigtig meget for at passe på klimaet, men der, hvor det næsten er vigtigst, at der lægges fokus, er på de små daglige rutiner, hvor der virkelig er meget at hente. Engangsskrabere og mange andre former for skrabere og trimmere indeholder en hel del plastic, der blot går til spilde, når de smides ud og skiftes til en anden. Her er det bedre at vælge en skraber i metal, der kan anvendes mange gange og ikke skal skiftes ud.

Det kan desuden godt betale sig at se på, hvilken type blade, der skal bruges, samt hvilket prisleje, de ligger i. Der er rigtig mange barberblade, der ligger i den høje ende af skalaen, og hvis du synes, det økonomisk er et af de steder, du gerne vil spare, er det måske en god idé at finde alternativer, der er lidt billigere – det kan du takke dig selv for på langt sigt.