Hårdt og blødt vand er forskellige typer vand

Hårdt og blødt vand er forskellige typer vand, som har forskellige egenskaber og virkninger på kroppen. Hårdt vand indeholder et højt indhold af opløste mineraler som f.eks. calcium og magnesium, mens blødt vand er fri for disse mineraler. Hårdt vand har ofte et højere pH-niveau end blødt vand, men det kan være vanskeligere at behandle og kan forårsage forskellige negative sundhedsmæssige virkninger, f.eks. tør hud, fordøjelsesproblemer og øget risiko for nyresten. På den anden side er blødt vand generelt lettere at behandle og anses generelt for at være sundere for kroppen. Om du foretrækker hårdt eller blødt vand afhænger af dine individuelle behov og præferencer. Læs mere omkring hård og blødt vand.

Blødgøring i den professionelle industri

Det er ikke enestående, at Hydro@Home er i blød uden strøm, da det er helt normalt for blødgøring i den professionelle industri. Her vælges det ofte på grund af den større pålidelighed, der følger med en enklere installation. Der er simpelthen ingen risiko for fejl på printplader eller anden avanceret elektronik, der kan give tekniske problemer Det unikke er, at Hydro@Home er godkendt til drikkevand i Danmark under den svenske KIWA-godkendelse, og dermed kan du nu få den samme sikkerhed i dit private hjem.

Hård og blød vand fra Delta Water Engineering

Delta Water Engineering har en patenteret teknologi, der anvender en mindre harpiks med en ensartet størrelse. Det betyder, at den samlede harpiksoverflade, der er i tanken, er større end med konventionelle harpikser, da disse kan pakkes meget tættere sammen. Dette resulterer i en større kapacitet. Harpiksen kombineret med et patenteret tankdesign, hvor harpiksen er komprimeret mellem to skærme, giver en kapacitet, der er langt større end et konventionelt blødgøringsanlæg. Dette gør det til en ideel løsning til applikationer med stor efterspørgsel. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et ring.