Har du smerter der forhindrer dig i at være aktiv?

Noget af det værste er, når vi bliver forhindret i at gøre det, vi gerne vil. Hvis det er på grund af smerte, er det nærmest endnu værre. At have en aktiv hverdag er ideelt for mange mennesker, som ønsker at passe på deres krop og have en sund livsstil. Mange er også aktive på deres job, og går mange skridt i løbet af en dag. Vi bruger i det hele taget vores krop konstant, og især vores fødder.

En ubehagelig en af slagsen

Noget der kan hæmme ens aktivitet, er hvis man får hælspore. Det kan gøre rigtigt ondt, og er en betændelsestilstand, der kan komme af overbelastning. Det kan gøre hverdagens gøremål og aktiviteter besværlige. Der findes dog forskellige ting du kan gøre, for at afhjælpe smerterne. At gøre brug af hælsporeindlæg i skoene, kan være med til at lindre smerterne. De findes i mange forskellige størrelser og kan bruges i forskelligt fodtøj. Som regel kan de findes på hylden hos diverse helsekostbutikker og apoteker, både i fysiske butikker og online.

Undgå smerterne

At have smerter er noget vi alle helst vil undgå, derfor vil vi også gøre hvad vi kan for at forhindre det. Hvis du er meget aktiv og du ofte løber en tur, er det vigtigt at varme op først. Derudover at det vigtigt med et par gode sko, der passer din fod godt og støtter hælen. Det er også en god ide at udskifte skoene engang i mellem. Du kan dermed også søge professionel hjælp, for at finde ud af lige præcis hvilken støtte din fød skal have, for at undgå smerter. Vi kan vist alle blive enige om at hælspore kan være en irriterende forhindring i vores hverdag, og derfor er det en god ide at have disse ting i mente, så du undgår hælspore.