Hold muskler raske og humøret højt med thai massage

Thai massage er et alternativ til den udbredte oliemassage, der for længst har vundet indpas her til lands. Denne terapiform har et par tusind års historie bag sig og er velegnet til at behandle nogle af de gener, kroppen kan opleve som følge af en uhensigtsmæssig arbejdspositur. Her taler vi fx følelse af stivhed i kroppen eller generel træthed, og humøret får et løft efter den afslappende behandling.

Hold kroppen sund med jævnlig massage

Hvordan foregår thai massage? Du ligger komfortabelt på en madras, og massøren bruger så tryk og stræk til at bringe brugte muskler i ro og pleje led, der har været overbelastet. Thaimassage er ikke noget, du bare går til én gang. Hvis du ønsker at høste effekterne ved massagen, skal du som ved en kiropraktor eller en zoneterapeut have nye aftaler med jævne mellemrum for vedvarende velvære.

Thaimassøren kommer hele vejen omkring klienten

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge thai massage eller ”almindelig” massage, hvor at massøren anvender olier, og du ligger på en massagebænk? Ved thaimassage er det meget almindeligt, at din massør bevæger sig rundt om dig for at kunne nå de ømme områder, som den klassiske massør, der står fast samme sted det meste af tiden, måske tenderer til at glemme. Ingen ømme hjørner overses.

Undersøg tilbud på thai massage i dit nærområde

Hvis du har et job, der belaster dine muskler og led (og det kan være alt fra hårdt fysisk arbejde til det at sidde foroverbøjet ved dit skrivebord otte timer i streg), så bør du overveje thai massage som behandling for at komme ovenpå igen. Undersøg, hvilke massageklinikker er nær dig, og hvordan at massagen foregår netop dér. Der kan nemlig sagtens være forskelle på thai massage alt efter klinik.

Tolerér ikke generel træthed eller smerter i muskler – prøv massage.