Hvem er Barebells?

Barebells er et svensk brand, der blev lanceret i 2016. De producerer et stort udvalg af proteinrige alternativer til snacks og desserter. Hos Musclehouse.dk tilbyder de et stort sortiment af de lækreste proteinbarer og milkshakes. Barebells er sidenhen blevet et utroligt velkendt brand og er tilmed et foretrukket valg blandt rigtig mange fitnessudøvere – men også blandt dem, som har valgt en sundere livsstil. Alle Barebells proteinbarerne smager fabelagtigt, og er tilmed overtrukket i en utrolig lækker sukkerfri chokolade. Firmaet blev grundlagt af to svenske venner der har en passion for sundhed og træning. De ønskede at skabe et brand, som leverede sunde snacks og desserter, der ikke går på kompromis med smagen. Barebells’ produkter er lavet af de bedste råvarer for at sikre den højeste kvalitet. Hvis dette derfor lyder som noget for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på nogle lækre og sunde produkter fra Barebells. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Barebells proteinbar – Altid en sikker vinder

Barebells proteinbarer er en sikker vinder, når det kommer til lækre og sunde snacks. De laver nemlig både velsmagende og sunde proteinbarer, der er fyldt med proteiner og uden unødvendige sødemidler. Hos Musclehouse.dk finder du et stort udvalg af  proteinbarer i mange forskellige varianter – herunder de veganske Barebells Vegan Salty Peanut og Vegan Hazelnut & Nougat. Ønsker du at prøve lidt af hvert, eller kan du ikke nøjes med kun én variant? Så tjek deres mulighed for at blande din helt egen kasse. Her kan du blande flere af dine yndlingsproteinbarer fra Barebells i én samlet kasse. Du kan altså finde proteinbarer der passer til enhver smag og behov – og Musclehouse.dk er altid et godt sted at starte, når du er på udkig efter Barebells produkter. De har altid et stort udvalg af Barebells proteinbarer på lager, og de leverer hurtigt og direkte til dig.

Lækre milkshakes fra barebells

Barebells milkshakes er en uimodståelig proteindrik, der fås i flere lækre smagsvarianter. Barebells milkshakes indeholder omkring 24 gram protein og er laktosefrie og helt uden tilsat sukker. milkshakes er en forfriskende og iskold drik, der er perfekt til både inden- og efter træning.