Hvordan får man endnu mere godt ind i et forhold?

Har du planter? Eller har haft? Så ved du hvert fald, at planter, de har brug for at blive vandet og nogle har brug for lidt ekstra pleje. Hvis du er plante-entusiast, får planterne også lige lidt mere kærlighed. Men plante-entusiast eller ej, så har du nok erfaret, at får en plante ikke vand regelmæssigt, tørrer den ud. Men hvis du derimod husker at vande og pleje den, blomstrer den på livet løs. Det er det samme med et godt forhold. Sørger du for at bruge tid på at pleje forholdet og ”vande” det regelmæssigt, vil du også opleve at forholdet kommer til at blomstre endnu mere.

Spild af tid? Bestemt ikke

Hvis du er åben for at gøre noget der i forvejen er godt endnu bedre, er parterapi en helt enestående måde, at få forholdet til at blomstre endnu mere på. Det er bestemt godt givet ud. Du og din partner har mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende, ved at en fagperson stiller spørgsmål og giver jer nogle nye perspektiver, I ikke selv havde tænkt over. Er I åbne og ærlige kommer I længst. Det er på den måde jeres forhold bliver styrket og I får det opbygget på en sund og effektiv måde.

Det et plus på kontoen

Jo mere I kommer til at blomstre I forholdet, desto mere kommer I til at blomstre i livet. Overskuddet kommer på sigt til at blive større til mange andre ting og energien kan spredes ud til flere andre. Du har større overskud til venner og familie. For relationerne og forholdet til dem, behøver også at blive passet, plejet og ”vandet” i ny og næ. Men husk, at I er to i forholdet. Så I er to til at løfte overskuddet og give dobbelt så meget vand, så blomsten vokser sig endnu større.