Invisalign – vejen til bedre selvtillid

For mange kan mundgener være yderst problematiske. Så meget, at de også rammer selvtilliden. Dårlig selvtillid kan have en negativ effekt på dit mentale helbred, og vigtigheden af dette bør ikke undervurderes.

Invisalign

Invisalign er verdens største og førende system til kosmetisk tandretning og er en utrolig diskret og effektiv løsning, hvis man gerne vil have en eller flere tænder rettet. Invisalign er et veldokumenteret amerikansk system til tandretning, som benyttes over hele verden og som udvikles løbende. 

Invisalign er højtudviklede skinner, som er lavet af gennemsigtig plast. Du kan have skinnerne på næsten uden at nogen kan se det, ligesom de er specialdesignede til dine tænder. Skinnerne skal sidde i munden i 20 – 22 timer i døgnet, men tages ud, når du spiser eller børster tænder, hvilket gør det nemt at opretholde en god mundhygiejne under hele forløbet.

Denne løsning er et alternativ til den mere traditionelle løsning, nemlig at skulle bruge en bøjle.

Hvem benytter Invisalign?

Du kan måske være lidt usikker på, om Invisalign er den rigtige løsning for dig, og de gener eller problemer, som du oplever. Der kan nemlig være mange forskellige grunde til, at folk søger effektiv tandretning. 

Det kan være, at man har en eller flere skæve tænder, som man gerne vil have rettet på. Det kan også være, at nogle tænder står tætte, eller et mellemrum skal lukkes. Samtidig kan der være fysiske gener ved bidet, som f.eks et dybt bid, åbent bid, krydsbid eller et stort overbid. Alle sammen gener eller problemer, som kan løses på en nem og behagelig måde med Invisalign. 

Hvordan kommer du i gang?

Hvis du er interesseret i  løsningen med Invisalign, kan du nemt og hurtigt komme i gang. Du kontakter simpelthen bare en tandlæge, som tilbyder behandling med Invisalign. Det kan være Tandlæge Heidi Lund. Hun har blandt andet hjulpet Tina Lund med at få rettet sit smil. Kontakter du tandlæge Heidi Lund, bliver du tilbudt en indledende konsultation, som er helt gratis og uforpligtende. Du bliver inviteret til en samtale om, hvad mulighederne er for dit smil. I samtalen er inkluderet en gratis 3D-simulering af, hvordan dit smil vil se ud efter endt behandling. Herefter får du en vurdering af, hvor lang tid behandlingen forventes at ville tage samt et tilbud med en fast pris. Det er selvfølgelig op til dig selv, om du vil acceptere dette tilbud.