Jelly Belly er mærket bag den ikoniske Bean Boozled-udfordring

Jelly Belly er mærket bag den ikoniske Bean Boozled-udfordring. Jelly belly Bean Boozled er et spil, der virkelig sætter dine smagsløg på en rutsjebanetur med smagsoplevelser som popcorn og tutti frrutti, men også skræmmende overraskelser som bussemand og rådne æg. Spillet er med andre ord alt om spillet – tør du spille med og risikere at få en Jelly Bean med smag af bussemand? Tror du, at du kan være heldig at få en med popcorn? Der er kun én måde at finde ud af det på! Jelly Belly har lavet Jelly Beans siden 1976, så de ved en ting eller to om, hvad der skal til for at lave en god bønne.

Jelly belly fås i en række forskellige smagsvarianter

Jelly belly fås i en række forskellige smagsvarianter, fra klassiske smagsvarianter som Cotton Candy og Bubble Gum til mere unikke varianter som Strawberry Cheesecake. Jelly Belly tilbyder også det berømte spil Bean Boozled, hvor du kan dreje på rouletten for at se, hvilken smag du får. Bliver det en lækker Jelly Bean eller en, der smager som himlen eller helvede? Ingen ved det på forhånd, og det er en del af det, der gør spillet så sjovt. For dem, der kan lide deres slik stærkt, tilbyder Jelly Belly også flere forskellige varianter af hot and spicy jelly beans. Så uanset hvad din smag er, har Jelly Belly en godbid til dig.

Jelly Belly er et af de mest kendte slikmærker i verden

Jelly Belly er et af de mest kendte slikmærker i verden, og her på SlikWorld.dk tilbyder de et stort og spændende udvalg af deres lækre produkter. Fra klassiske smagsvarianter til mere eventyrlige muligheder, de har noget for enhver smag – og til gode priser. Hvis du føler dig modig, hvorfor så ikke prøve det berømte spil Bean Boozled? Med deres store udvalg har du masser af chancer for at prøve nye smagsvarianter uden at tømme din tegnebog. Så gå i gang og udforsk deres sortiment i dag! Du vil helt sikkert finde noget, du vil elske. Hvis du ønsker at se det store udvalg, kan du altid besøge hjemmesiden her, og så se de mange muligheder indenfor jelly belly smage.