Kan man behandle Rosacea?

Hvis du er ramt af Rosacea, er det ikke utænkeligt, at du ønsker at gøre noget ved det. Det er dog ikke alle, der er klar over, at det faktisk kan lade sig gøre. Derfor er der også mange, der ikke får gjort noget ved det. Faktum er dog, at der er mulighed for at behandle det.

Rosacea kan nemlig behandles med en særlig laserteknologi, der tilhører din hud et intensivt pulserende lys. Ved denne behandling rammer lysstrålen dine blodkar, og overfør energi, som opvarmer dem til bristepunktet, hvorefter de opløses – og det har stor effekt på din Rosacea.

Det er en meget simpel behandling

Der skal ikke herske tvivl om, at det er en meget simpel behandling. Du skal nemlig blot ligge på en briks, hvorefter en laser føres over det berørte område. Det er hverken smertefuldt eller tidskrævende, hvilket er årsagen til, et behandlingen er blevet yderst populær.

I de fleste tilfælde tager en behandling mellem 5 og 15 minutter. Derudover kan de fleste se resultater allerede efter første behandling. Det betyder dog ikke, at det er tilstrækkeligt med en enkelt behandling. Det er nemlig meget sjældent, at det er tilfældet.

Hvorfor blive behandlet for Rosacea?

Det er naturligvis ikke et krav, at du vælger at få behandlet din Rosacea. Det ændrer dog ikke på, at der er mange, der vælger at gennemgå en Rosacea behandling. Mange er nemlig kede af, at de er ramt af det, og har derfor et ønske om at gøre noget ved det.

Hvis det også er tilfældet for dig, skal du naturligvis ikke tøve. Du skal dog være indstillet på, at det kræver en månedlig behandling i 3-5 måneder, før du får et flot resultat. Det vil også sige, at du ikke kan nøjes med at betale for en enkelt behandling.

Hvad koster behandling af Rosacea?

Det er ikke let at give et konkret svar på dette, da der er mange ting, der spiller ind. Er det f.eks. dit underansigt, der primært er ramt, kan du forvente en pris på ca. 1.500 kr. pr. behandling. Om det er værd at betale dette, er naturligvis noget, du selv skal overveje.

Mange mener, at det er penge, der er godt givet ud, fordi de er kede af deres Rosacea. Andre er ikke nær så slemt ramt. Derfor mener de heller ikke, at det er værd at bruge penge på. Det vidner om, at du selv skal vurdere, hvad du mener.