Kom i form med ankelvægte

Der findes mange gode måder at komme i form på, hvor nogle er mere effektive end andre. Ofte handler det dog om at finde en træningsform, som passer til lige netop dig, og som du synes er sjov at give dig i kast med flere gange om ugen.

Hvis du gerne vil prøve en sjov og effektiv træningsform, skal du overveje de smarte ankel vægte. Ankelvægte er forskellige typer af vægte, som vil hjælpe dig til at komme i form og træne forskellige muskelgrupper i især benene.

Kom i bedre form uden at træne

Ankelvægte kan bruges af alle uanset alder og niveau. Formålet med ankelvægtene er at tilføje vægt til dine ben, så det bliver hårdere at gå eller løbe, hvorfor effekten af en gåtur eller en løbetur bliver højere.

Det smarte ved ankelvægte er derfor, at du kan komme i bedre form uden at bruge mere tid på træning, end du gør i forvejen. Faktisk kan du komme i bedre form helt uden at træne, da du kan gøre ankelvægte til en fast del af dine daglige gøremål.

Ankelvægte er nemlig små og diskrete vægte, du kan spænde fast om dine ankler, hvorfor de sagtens kan skjules af dine bukser eller din kjole. Derfor kan du bruge ankelvægte på arbejdet, hvis du går meget rundt i løbet af en dag, eller du kan bruge dem i forbindelse med andre gøremål som eksempelvis indkøb eller en gåtur med hunden.

Mulighederne med enkelvægte er mange, men det smarte er, at du ikke behøver at afsætte ekstra tid til træning, da de kan bruges i alle dagligdagssituationer.

Du kan selvfølgelig også bruge ankelvægte på din løbetur, hvor den ekstra vægt vil gøre din tur i skoven endnu mere effektiv.

Du kan få ankelvægte helt ned til 1 kg, så du kan starte blødt ud for senere at øge i vægt.