Kosmetisk tandpleje og tandproteser hos specialist i Randers

Søger du en tandlæge i Randers / Randersområdet, der tager sig af dig og dine behov, så kan du finde det på tandklinikkensundhedshuset.dk. Hos Tandklinikken i Sundhedshuset er du i centrum og kan se tv eller høre musik under din behandling.

Udover alm. tandpleje så er det også muligt at få tandproteser samt kosmetisk tandpleje. De har mange specialer samlet på klinikken, hvilket tæller tandlæger, tandplejere, en klinisk tandtekniker og kæbekirurger.

Tandproteser med tryklåse eller teleskopkroner for større komfort

De tilbyder en gratis forundersøgelse ved valg af tandprotese. Tandklinikken har egen tandtekniker ansat, der står for at indsætte tandproteser. At fremstille velfungerende tandproteser med et naturligt udseende er et af de sværeste områder inden for tandpleje. Det kræver et godt kendskab til de nyeste teknologier og maskiner, der i dag kan sikre stærkere tandproteser end tidligere.

Det er muligt at få tandproteser, som ikke hviler på gummen. De kan fremstille det, som de kalder for tryklåse eller teleskopkroner, der for mange mennesker er en rigtig god løsning. For at kunne få en tandprotese, der er sat fast med tryklåse eller teleskopkroner, skal du have stærke naturlige tænder eller implantater. Din tandprotese bliver klikket fast derpå, så du får en bedre stabilitet, tyggekomfort og livskvalitet end med en helprotese.

Få flotte tænder med kosmetisk tandpleje hos Tandklinikken i Sundhedshuset

Der er mange mennesker, som vælger at få behandlinger, som gør en forskel for deres tænders udseende og smilet. Det er det, som de kalder for kosmetisk tandpleje. Et flot smil er en stor del af vores udseende, da det er med til at give tryghed og selvtillid i samværet med andre mennesker. Ønsker du, at dine tænder skal være lysere, at man ikke kan se dine fyldninger eller andet, så er det kosmetisk tandpleje, du skal gå efter.

Tandklinikken i Sundhedshuset tilbyder altid individuel rådgivning ved kosmetiske behandlinger og laver kun kosmetisk tandpleje, der giver et naturligt resultat. Tandklinikken er beliggende i Randers og gør alt, hvad de kan for at give dig en god oplevelse, når du ønsker kosmetisk tandpleje. De har åbent mandag – torsdag fra 8 – 17 og fredag fra 8 – 15.

De er en af Danmarks store tandklinikker og har derfor både tandlæger, en klinisk tandtekniker, kirurger og tandplejere tilknyttet. Det gør, at hvis du en dag har behov for mere omfattende behandlinger, kan du få det hele ét sted. Deres ekspertise spænder bredt, hvilket gør, at de også kan indsætte tandproteser, kroner og broer, implantater og andet.

Tandklinikken holder til i Randers C og har moderne og avanceret udstyr til rådighed. Gennem løbende efteruddannelser holder de sig opdateret med udviklingen inden for tandpleje.