Madkasser og drikkeflasker fra Natural Living

Når der skal pakkes mad og drikke til skoledage, arbejdsdage eller udeture, så har du selvfølgelig brug for beholdere. Natural Living har den perfekte løsning med miljøvenlige madkasser og drikkeflasker, der er både bæredygtige, effektive og i flotte design. På deres side kan du finde et væld af miljøvenlige produkter.

Madkasser produceret af danske Natural Living

Madkasser er vigtige for alle, der skal have mad med, uanset hvor man skal hen. For dig der ønsker et bæredygtigt alternativ til opbevaring af mad, har Natural Living lige det, du er på udkig efter. De har madkasser, der er fremstillet med tanke på miljø og mennesker. Du får et produkt, der er produceret af et dansk firma og som sikrer bæredygtighed og socialt ansvarlig produktion. Deres madkasser fås i stål, som er et både holdbart og praktisk materiale. Det er en madkasse, der kan tåle at blive brugt. Foruden at være effektive som madkasser, kan beholderne også sagtens anvendes til rester, der opbevares i køleskabet. De kan vaskes i opvaskemaskinen, men kan ikke komme i ovn eller mikroovn. Deres madkasser er alle sammen uden plastik og har ingen hormonforstyrrende stoffer, BPA, kemikalier og tungmetaller. Derfor er madkasser fra naturalliving.dk et sundere valg, og da det er 100 % stål, er det ikke til at slide op. Med et køb vil du være med til at spare miljøet. Det er altså en god investering.

AYA&IDA drikkeflasker holder vandet køligt

Vand er vigtigt at få i løbet af dagen, men at drikke af plastikflasker er ikke en god eller holdbar løsning i længden. Drikkeflasker fra Natural Living indeholder ikke plast og kan holde dit vand koldt og friskt i helt op til 24 timer. Deres praktiske AYA&IDA drikkeflasker kan også anvendes til varme drikke, der holdes varme i 12 timer. De fås i skønne farver og fire forskellige størrelser – 350 ml, 500 ml, 750 ml og 1000 ml. De har også drikkeflasker til børn med indbyggede sugerør. I deres udvalg af drikkeflasker kan du også finde deres flotte Forrest & Love, som er lavet i kobber. De praktiske drikkeflasker kan anvendes til både kolde og varme drikke. De anbefales at blive vasket i hånden, men mange drikkeflasker fra AYA&IDA serien kan også komme i opvasken. Som med deres andre produkter er deres drikkeflasker lavet af miljøvenlige og genanvendelige produkter. De er utroligt holdbare og vil derfor tjene dig i lang tid. Tag ind forbi naturalliving.dk, hvis du ønsker bæredygtige drikkeflasker.

Natural Living gør det muligt at shoppe med omtanke for både miljø og mennesker. Du kan derfor købe alt fra dem med god samvittighed.