Mangler du hudplejeprodukter, har pure and care et udvalg til dig!

Pure and care er en hudplejevirksomhed, der blev grundlagt ud fra den overbevisning, at rene, naturlige ingredienser er den bedste måde at opnå en sund og smuk hud på.

De mener, at det, du lægger på din hud, skal være rent, enkelt og effektivt. Derfor bruger de kun naturlige ingredienser, der har vist sig at være skånsomme og effektive.

Pure and care er perfekt til dem, der leder efter sikre, rene og naturlige hudplejeprodukter, der virker. De tror på, at mindre er mere, og at enkle ingredienser ofte er den bedste måde at opnå en smuk hud på.

Pure and care – produkter af naturlige ingredienser

Hos pure and care, er deres skønhedsunivers, deres vigtigste mission er at tilbyde dig enkel, ren og effektiv pleje til dig og din hud. Deres produkter er fremstillet af naturlige ingredienser og er skånsomme mod huden, hvilket gør dem ideelle til dig med følsom hud. Pure and care produkterne er også veganske og cruelty-free, så du kan du kan føle dig godt tilpas ved at bruge dem, når du ved, at ingen dyr er blevet skadet under fremstillingen af dem. Det er det perfekte sted at finde alle dine skønhedsbehov, så kig på deres hjemmeside og opdag deres sortiment i dag. Tak fordi du vælger pure and care.

Find de bedste hudplejeprodukter hos pure and care

Når du vælger et af vores hudplejeprodukter, sikrer du dig et produkt, der primært er baseret på naturlige ingredienser – med den helt rigtige mængde kemi tilsat for at sikre maksimal effekt for dig og din hud. Samtidig undgår du uhensigtsmæssige elementer som f.eks. ikke nedbrydelige ingredienser. Du undgår helt silikoner med deres produkter. I mange af vores produkter finder du ingen duftstoffer overhovedet, mens du i nogle cremer finder naturlige, svage dufte fra de planteekstrakter og æteriske olier, de er baseret på. Deres hårprodukter, fodspray og fodsalt dufter derimod dejligt af parfume. De tester aldrig på dyr.

Hos pure and care er vi drevet af en stor nysgerrighed og passion for viden om hudpleje. De har arbejdet sammen med de bedste rådgivere og dygtigste sparringspartnere i Danmark samt certificerede testcentre i Europa for at udvikle den løsning du vælger. De er din one-stop shop til alle dine hudplejebehov!