Med sundheden i fokus

Helsekost og sundhed er blevet en stor del af danskernes hverdag. Flere og flere dyrker de sunde alternativer og bruger tid i hverdagen på at gøre alverdens ting for at blive sundere.

Sundhed er blevet lidt af en trend i hele verdenen. Der er kommet fokus på vigtigheden i at spise ”rigtigt”, samt hvad ”rigtigt” kost, kan gøre for både krop og sjæl.

En lille økologisk købmand i hjertet af Aarhus

Sundhedstrenden er også kommet til Aarhus, hvor der findes et væld af små butikker der tilbyder sundealternativer til snacks, brød osv.

Bor du i Aarhus, og er du på jagt efter alt fra helsekost til glutenfri brød, skal du tage en smut forbi Ganefryd Helsekost. Her har de glutenfri brød, forskellige typer mel til en sundere bagning og sunde snacks. Helsekost århus, bliver mere og mere populært. I dag er helsekosten noget alle kan være med på. Især de studerende er med på trenden. Flere og flere unge spiser i dag sundere og dyrker mere motion, end hvad de før har gjort. Derfor er det fantastisk, at små butikker som Ganefryd Helsekost bakker op omkring sundheden.

Der er mange måder at være sund på

Man behøver ikke at leve af stenalderbrød og mandler for at få en sund livsstil. Nej, der er mange måder man kan få en sund livsstil på. I teorien handler det bare om at spise sundt og varieret, så man får alle de forskellige vitaminer og næringsstoffer der er i maden. Derudover er motion en vigtig faktor. Motionen kan gøre din krop sundere, men også din hverdag mere overskuelig. Man får nemlig mere overskud af at dyrke motion.

Hvis du prøver at tabe lidt vægt, er det vigtigste at skære ned på måltiderne. Mindre portioner giver et mindre kalorieindtag – hvilket er det, der skal til for at tabe sig.