Mette Blomsterberg chokoladeforme

Mette Blomsterberg: Den ubestridte kage-dronning

Mette Blomsterberg er i mange danskers øjne den ubestridte ”kage-dronning” herhjemme i Danmark. Den kendte og dygtige konditor og restauratør fra Helsingør har i mange år, faktisk en hel tidsalder næsten, kreeret og skabt det flotteste og lækreste bagværk og kager til danskerne.

Hun har haft utallige cafeer og restauranter rundt i landet, fra Ny Carlsberg Glyptotekets café samt sin egen butik og bager i Kongens Lyngby. Hun er dog mest kendt for sin medvirken som vært i DRs serie Det søde liv, hvor hun demonstrerede hendes utrolige evner som konditor og delte hendes bedste opskrifter med de mange seere. Hun har også været dommer på det populære Tv-program kaldet Den store bagedyst på DR, hvor hun har brugt sin mange års ekspertise, når deltagernes kager skulle bedømmes.

Hun har derudover vundet en flot bronzemedalje ved det årlige verdensmesterskab i konditorkunst i 1992, som blev holdt i Lissabon i Portugal.

Mette Blomsterberg chokoladeforme

Den folkekære Mette Blomsterberg har, udover at have haft utallige cafeer og restauranter og prydet TV-skærmen med sin egen serie, også sin helt egen serie af produkter hvor f.eks. hun sælger Mette Blomsterberg chokoladeforme. Mette Blomsterbergs chokoladeforme og resten af hende produkter er i utrolig høj og lækker kvalitet, hvilket vil forbedre og gøre din konditor/bage oplevelse væsentligt bedre.

Produkterne er nøje udvalgt af Mette Blomsterberg og hendes eget team og er både lavet til det søde, men også det salte køkken. Mette Blomsterberg chokoladeforme kan fås i forskellige former, farver, og materiale som betyder, at du kan skræddersy lige hvad du vil have og tilpasse dit behov.

Mette Blomsterberg chokoladeforme i silikone gør, at du let kan få din chokolade eller andet bagværk ud af formene og giver det allerbedste resultat. Produktserien indeholder også chokoladeforme i hårdplast, hvilket er en stor fordel, når man laver fyldte chokolader med mere. Nogle bestemte chokoladeforme har også en paletkniv/spartel med sig, som kan gøre dit konditorarbejde nemmere og mere enkelt for hver gang du er i dit køkken.

Yderligere Mette Blomsterberg produkter

Mette Blomsterberg har udover sine populære chokoladeformer også andre produkter i sin serie, som kan lyde på håndmixere, afkølingsriste, justerbare kageforme og et crimpersæt som kan bruges til at lave mønstre og dekorere kager og bagværk. Mette Blomsterberg chokoladeforme og andre bageudstyr kan derfor opfylde dit fulde behov når du skal i køkkenet for at lave chokolade, kager, boller eller noget andet bagværk/konditor.