Sundhed

Sådan hjælper indlægssåler med aflastning af dine fødder

Husk på, at kroppe og fødder er forskellige og der er altså ikke to fødder, der er ens. Men indlægssåler fra alignfootwear.dk er unikke og altså ulig noget andet på markedet. Indlægssålerne har patent på tre støttepunkter på siden af sålen som resulterer i en lige fodafvikling. Filosofien bag Align Footwear er kort sagt at undgå at fastlåse foden ved hjælp af svangstøtte, pelotter og kiler. Det kan nemlig ødelægge fodens bevægelighed og gøre fodmuskulaturen slap med tiden.

Denne patenterede teknologi er i rigtig god harmoni med de anbefalinger om øvelser for fødderne, som bl.a. fodspecialister anbefaler. Align Footwears indlægssåler forhandles derfor af specialister såsom uddannede fysioterapeuter, fodplejere, statsaut. fodterapeuter og lign. De har god erfaring og indsigt i fødder og kroppe og indlægssålernes effekt derpå.

Når man med denne indlægssål korrigerer fødder og ankler, vil dette også kunne rette op på knæ, hofte, lænd og ryg og dermed fordele ens kropsvægt optimalt. På den måde vil unødige pres, vrid og stød kunne undgås. Indlægssålen er sund for mange skavanker, f.eks. nedsunken forfod, platfod, hælspore, hulfod/ høj svang etc. Udfordringen er, at man ofte forsøger at aflaste udfordringer i fødderne ved at kompensere andre steder i kroppen og så kan man risikere, at trække skævt op igennem kroppen. Align Footwear indlægssålerne fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i menneskers kinetiske kæde og kan dermed forbedre ens velbefindende. En mulig belastning af hvert skridt der tages, bliver mindre og reducerer destruktive chokbølger igennem hele kroppen.

Mindre pres i dine led, muskler, sener og ledbånd

Align Footwear indlægssålerne er lavet af stødabsorberende materiale, som hindrer unødige stød og pres i fødderne og op igennem kroppen. Deres patenterede trepunktsteknologi gør, at man ikke nogen steder kan finde et tilsvarende produkt og man skal altid huske IKKE at ”sammenligne pærer med æbler”. Med de tre støttepunkter på siden af foden, undgår man at forstyrre og hæmme fodmuskulaturen under foden med f.eks. pelotter, kiler eller svangstøtter.