Øg din sikkerhed med en trådløs røgalarm

Ønsker du at øge din sikkerhed enten i hjemmet eller på arbejdspladsen? Så bør du anskaffe nogle trådløs røgalarmer. Røgalarmer kan redde liv, og dette er en yderst god grund til at investere i en trådløs røgalarm til din lejlighed, bolig, arbejdsplads og andre steder, hvor folk samles. Med trådløse røgalarmer i rummet optimerer du både din egen og dine medmenneskers sikkerhed. Du behøver altså ikke være særligt opmærksom, hvis der skulle opstå en brand. Hvis uheldet er ude vil du nemlig blive informeret med det samme. Hvis det lyder som noget for dig, så mærk forskellen på en trådløs alarm her.

Hvad er en trådløs røgalarm?

Trådløse røgalarmer fungerer ved, at de udsender trådløs sirener på 82-85dB. Disse trådløse signaler vil straks blive modtaget via det trådløse netværk i dit hjem eller arbejdspladsen og alarmere dig om brandfare. For at opnå den bedste kontakt med trådløst netværk anbefales det, at alle trådløse røgalarmer monteres på samme sted. Du kan koble trådløs røgalarm via det trådløse netværk til dit hjem eller arbejdspladsen og monter den et trådløst netværk. Nogle trådløse røgalarmer er forsynet med et batteri, således at du har en backupfunktion i tilfælde af strømafbrydelse. Placer trådløs røgalarm centralt i rummet, så den modtager trådløst signal fra trådløse røgalarmer, uanset hvor mange trådløs røgalarm du kobler til.

Hvilken trådløs røgalarm skal jeg vælge?

Ønsker du at sikre din bolig eller arbejdsplads helt rigtigt mod brandfare er det en god idé at investere i et trådløst netværk og trådløse røgalarmer. Når du har gjort dig denne investering vil alarmen tidligt opdage en brand og trådløst varsler dig om strømafbrydelse eller evt. fejl på trådløs røgalarmen.

Du kan forbedre din trådløse røgalarm, så den hurtigere opdager trussel om brandfare ved at placere alle trådløse røgalarmer i samme rum. Fx hvis du har en trådløs røgalarm i soveværelset, stue og kontor vil den hurtigere opdage truslen om brandfare end hvis du placerer dem et helt andet sted i huset. På trådløse røgalarm kan trådnetværket være lukket eller åbent. Trådløs røgalarmer i trådløst netværk er forsynet med et batteri, således at din trådløse røgalarm virker selvom trådnetværket holder op med at fungere.