Ridning er perfekt for krop og sjæl.

Ridning er super god motion til krop og sjæl

Inden du kaster dig over en nye hobby –  Så vil vi fortælle dig lidt om ridning og hvad det gør for krop og sjæl. Det gælder uanset om du er er den glade ejer af en pony eller hest eller om du låner din hest.

 

Vi har daglig kunder der køber lækkert rideudstyr hos os og udstyret er naturligvis vigtig, men bare det at være ved og omkring heste gør noget ved kroppen og bestemt også for sjælen.

Det kan ikke forklares, men det giver en ro og en stor selvtilfredshed at gå til ridning. ( Fortæller vores kunder )

Er du endnu ikke startet til ridning men ønsker at prøve det lidt af ?

Så kan vi anbefale dig at opsøge din lokale rideklub. De vil kunne hjælpe dig med en prøvetur. Nogen har også en lånehest eller noget der hedder en partshest. Det vil sige at rideklubben / rideskolen ejer hesten men du lejer den, typisk er man 2 eller 3 personer om én hest.

Det kan være en super god løsning til dig der vil i gang med ridning, men du vil gerne snuse lidt til det inden du laver din investering.

 

Inden du starter vil det være en god idé at skaffe dig 4 ting.

1. Køb din egen ridehjelm ( Nogle rideklubber har også en du kan låne de første gange )

2. En sikkerhedsvest ( Dette er især en rigtig god idé til børn – Det er også en rigtig god idé hvis du skal gå til spring )

3. Den næste ting du bør anskaffe dig er et par ridebukser.  Når du vælger et par ridebukser er det også en god idé at prøve dem inden du køber dem. Det behøver ikke være de dyreste du kan finde, men det er vigtig at de sidder godt på dig og at det føles godt.

4. Den 4. ting er et par gode ridestøvler der passer dig .

Når du vælger et par ridestøvler skal de være “godkendte” til ridning. Det betyder at når du rider med et par ridestøvler så skal de sættes ind i et par stigbøjler og det vigtigeste er også at de kan komme ud hvis uheldet skulle være ude. Derfor er det vigtig at dine ridestøvler har en hæl.

Og hvor finder du så et Kæmpe udvalg i det helt rigtige rideudstyr?

Det gør du heldigvis hos Gymnastik og Ridesport. Vi har solgt rideustyr til både hest samt rytter siden 1984. Derfor ved vi alt om rideudstyr.

Nogen vil nok sige at vi er lidt nørdet i rideudstyr. Men på den gode måde.

Vi går virkelig op i om du skal ride med et 2 delt eller 3 delt bid. Og om du skal ride med grip eller skind på dine ridebukser.

Rideudstyr – Både butik og online

Du kan både købe alt i rideudstyr fra alle de bedste mærker i butikken, eller på gymnastikogridesport.dk

Vi tilbyder dig naturligvis alt fra lyn hurtig levering til telefonsupport og den den bedste vejledning.

Du finder alt i rideudstyr til både spring og dressur. Vi har også alt hvad du skal bruge uanset budget og ambitionsniveau.