Rollatorer til alle behov

10. august 2023

For bare få år siden var der kun enkelte modeller af rollatorer, du kunne vælge imellem, hvis du som gangbesværet ønskede den ekstra sikkerhed og frihed, en rollator kan give. I dag derimod er udvalget stort, og der designes og udvikles moderne og tidssvarende rollatorer til mange forskellige behov og funktionsniveauer.

Et perfekt og alsidigt hjælpemiddel

Rollatorer er heldigvis blevet mere og mere populære, og flere og flere bruger dem og er glade for den støtte og sikkerhed, de giver til enhver, der oplever problemer med balancen af den ene eller den anden grund. Den store popularitet gør, at der i dag findes rollatorer i både høje og lave modeller, indendørs rollatorer og udendørs rollatorer, allround-modellerne, og dem der er designet specielt til dig, der vil kunne bevæge dig frit rundt med din rollator selv på ujævnt terræn, som fx i skov eller på stier.

Dertil kommer dem med ekstra støtte, med eller uden siddepude og ryglæn, og med forskellige hjul, alt efter hvor rollatorerne skal bruges. Du kan tilmed få en rollator, der også kan bruges som en lille kørestol.

Specialister i rollatorer

Et af de steder, du finder et stort udvalg af rollatorer – og ligeledes modeller, der kan tilgodese specielle behov med hensyn til sikkerhed, mobilitet og funktionalitet, er hos Seniorsalg.dk. Alle deres rollatorer er udvalgt ud fra skrappe krav til kvalitet og holdbarhed, så du er sikker på at få et produkt, der er sikkert for dig at bruge, og som du kan have glæde af i mange år.

Sådan vælger du den rette rollator

Når du skal vælge en rollator, skal du først og fremmest se på, hvilket behov den skal dække. Skal den bruges indendørs, eller mest når du er ude af huset? Er der særlige krav til højde eller bredde? Har du brug for ekstra støtte? Hvor vil du bruge den, og vil du have mulighed for at kunne sidde og få et hvil på den?

Alle disse spørgsmål er kun eksempler, der måske kan gøre det nemmere for dig at vælge, er du i tvivl, kan du søge vejledning på Seniorsalg.dk eller måske spørge en fysioterapeut eller ergoterapeut til råds. Husk også at du i webshoppen finder masser af tilbehør, som kan gøre din hverdag endnu nemmere.

Se det store udvalg af rollatorer hos Seniorsalg.dk – og find den, der passer til dig og dine behov.