Sådan får du den bedste ånde og flotteste tænder

Din mund og dine tænder er en stor del af dit hoved og ansigt, hvoraf det altid er vigtigt at dette er pænt og velplejet, når du møder eller er sammen med andre mennesker. En dårlig ånde giver sjældent et godt førstehåndsindtryk på en første date, på samme måde som en kerne fra frokostens rugbrød, virker utroligt distraherende, når du skal stå foran kollegaerne, og præsentere en ny arbejdsstrategi. Der er dog hjælp at hente her.

En smart og lille hjælper, du altid kan have med på farten

Det er selvfølgelig aldrig bevidst, at man lige stikker en kerne mellem fortænderne, og selvom alle godt ved, at man bør påpege det, hvis det sker for andre, kan man ikke altid stole på, at folk ikke er konfliktsky. Med en mellemrumsbørste, kan du, hver gang du har spist, diskret snige dig ud til et spejl, eller blot hive telefonen op af lommen, og lige tjekke, om der skulle have sneget sig lidt madrest ind mellem tænderne. Mellemrumsbørsten er lille, diskret og supernem at bruge, til lige at fjerne uønskede madrester. Denne vil også uden tvivl forbedre din ånde.

Slip for dårlig ånde i løbet af dagen

I stedet for dog kun at sætte din lid til denne lille børste, når ånden lige trænger til en opfriskning, er det smart at overveje, også at have en lille mundspray med i tasken. Mange af os er meget kendte med den famøse kaffeånde, som ligger og lurer på de forskellige arbejdspladser, og selvom kaffe af og til er en nødvendighed, er det bare ikke til at diskutere, at ånden derefter ikke er helt god. Gør derfor dig selv den tjeneste, altid at have en mundspray med, så du ikke ånder stakkels familie og venner i hovedet med en ånde, som kunne dræbe alt levende i en radius af to meter.