Sådan får du sunde og flotte negle

Oplever du, at dine negle måske ikke er helt lige så flotte som du kunne ønske dig og at de måske knækker for let? Det rigtig svært, at holde sine negle flotte, hvis de ikke er sunde, og derfor skal man vide, hvordan man holder sine negle stærke.

At have flotte negle handler langt hen ad vejen om at have sunde og stærke negle. Det kommer med andre ord indefra, fordi dine negle har brug for nogle bestemte vitaminer for at forblive sunde og flotte. Når det kommer til kosttilskud negle er der rigtig mange forskellige produkter, som du kan vælge ud fra. De hjælper alle sammen til neglesundhed – og dermed flotte negle – og en kombination af flere vitaminer og næringsstoffer er klart at foretrække. Selen, Zink og B-vitaminer er alle tre kosttilskud, som er essentielle i forhold til at opbygge og opretholde stærke og sunde negle.

Neglesundhed afhænger af de næringsstoffer, du indtager

Når du indtager næringsstoffer i form af mad eller kosttilskud, er dine negle det sidste i din krop til at optage disse næringsstoffer. Neglene er derfor i høj risiko for at lide tab af sundhed, styrke og udseende, hvis du mangler bare en smule af dit behov inden for næring. Så hvis du synes, at dine negle er for tynde, svage, eller knækker for let, er det meget sandsynligt, at du mangler næringsstoffer i dit indtag. Det kan nemt hjælpes på vej ved at tage naturlige kosttilskud, som er målrettet mod negle. Næringsstoffer som Selen, Zink, og B-vitatimer er rigtig gode til negle, og der findes en lang række produkter, som indeholder netop disse. Derudover er der den ekstra fordel, at du også styrker dit hår og er med til at gøre det sundere og flottere, når du indtager kosttilskud til negle, fordi hår og negle bruger mange af de samme næringsstoffer.