Sådan handler du børnetøj mere miljøvenligt

Når du har børn, så er du ikke i tvivl om, at der går rigtig meget børnetøj til. Specielt når dine børn er helt små, går det rigtig hurtigt med at købe nyt børnetøj hele tiden, fordi det lynhurtigt bliver for småt igen.

Hvis du ønsker at være mere mild mod miljøet, så findes der heldigvis måder, hvorpå det bliver mere miljøvenligt at shoppe børnetøj.

Køb børnetøj brugt online eller på loppemarkeder

Så snart du bruger brugt tøj, så er det langt mere miljøvenligt end at købe helt nyt tøj. Det gode ved børnetøj er, at det ofte ikke når at blive brugt ret meget. Derfor er der heller ingen undskyldninger for ikke at købe brugt tøj.

I dag er det heller ikke mere besværligt end at købe nyt tøj. Der er nemlig flere forskellige sider online, hvor folk sælger ud af brugt børnetøj. På den måde er det nærmest præcis som at handle nyt børnetøj online.

Ellers er der mange, der sælger børnetøj på loppemarkeder, så hvis du tager dig tid til at tage på loppemarkeder, så er der rigtig meget fint, brugt børnetøj rundt omkring til gode priser.

Shop børnetøj der er produceret miljøvenligt

At shoppe mere miljøvenligt er ikke kun en mulighed ved at købe brugt. Det handler nemlig lige så meget om at vælge nogle nye ting, der bliver produceret på en miljøvenlig og bæredygtig måde. F.eks. er der nogle mærker, der går særligt op i at producere tøj uden at skade miljøet unødvendigt.

Hos Pure Pure finder du børnetøj, der er bæredygtigt og GOTS-certificeret.

Sælg dit tøj videre

Derudover er det en rigtig god idé, hvis du selv sælger dine børns brugte tøj videre, når det er for småt. På den måde giver du nemlig også andre mulighed for at shoppe mere miljøvenligt.