Sådan styrker du din krop efter en fødsel

Har du lige fået barn, eller er det lige ved at være oppe over? Så har du måske oplevet, eller frygtet, hvilken effekt det vil have på din krop. Da man tager en del kilo på i forbindelse med en graviditet, oplever mange kvinder også at de ikke kan komme af med kiloene igen og ender derfor med at føle sig mindre attraktive, som i værste fald kan lede til en fødselsdepression. Det er derfor godt at have en plan for, hvad man vil gøre efter man har født. Det kan være at man vil lægge sin kost om og gå i gang med at dyrke yoga, eller det kan være at man allerede har meldt sig ind i sit lokale fitnesscenter, eller i det mindste overvejer det.
I denne artikel får du et par gode tips til, hvordan du kan styrke din krop igen, efter du har født et barn.

Dyrk Yoga

Yoga er en rigtig god form efterfødselstræning, da det er med til at styrke både din krop og dit sind. Det er også let at komme i gang med yoga og det kræver ikke en masse udstyr. Du skal bare finde noget tøj du føler dig komfortabel i og som sidder nogenlunde tæt til kroppen, og herefter ud og investere i en yogamåtte eller et liggeunderlag, som du kan lave dine øvelser på og så er du i gang. Hvis du ikke har prøvet yoga før, kan du finde en masse gode øvelser på YouTube som viser dig præcist hvad du skal gøre.

Dyrk Fitness

Du kan også melde dig ind i et fitnesscenter og bruge de forskellige maskiner, til at træne din krop op og tilbage i den samme tilstand du var i, inden du blev gravid og efterfølgende fødte et barn. Ligesom med yoga, så kan du finde en masse forskellige øvelser på YouTube, som alle fokuserer på den træning en krop kan have brug for, når man har født. Du kan også bede en af trænerne i dit fitnesscenter om at sammensætte et program til dig, som har fokus på de områder, som er påvirket af din graviditet.