Sørg for at være sikkert kørende

Livet er fyldt med fester, og der er endda nogle, der vil gå så vidt som at påstå, at livet er én stor fest. Derfor er der altid masser af ting, der skal fejres, og det er blot noget, vi skal omfavne og deltage i. Alle disse fejringer og fester fører nemlig til masser af gode minder, som vi kan se tilbage på mange år ud i fremtiden.

At feste indebærer dog ofte også alkohol, idet det både er noget, der nydes til maden lige såvel, som det kan få stemningen helt op i vejret. Og derfor skal du også være påpasselig.

Tag ikke chancer

Det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til din kørsel.

Det er ikke lovligt at køre og være påvirket af alkohol. Og før du ved af det, kan du have en højere promille, end loven tillader. Det betyder, at du ikke må sætte dig bag rattet, idet din reaktionstid er væsentligt nedsat, og det kan have fatale konsekvenser i trafikken – både for dig selv, men i særdeleshed også for dine medtrafikanter.

Og det kan komme bag på mange, hvor lidt der skal til, før de ikke lovligt må sætte sig bag rattet. Derfor er det vigtigt aldrig at tage nogle chancer.

Køb en alkoholtest

Og det er da heldigvis også muligt at tjekke op på sin promille, før man sætter sig bag rattet. Det handler blot om at investere i en alkoholtest, der netop både hurtigt og let kan fortælle enhver, hvor promillen antages at ligge.

Her er det dog vigtigt at bemærke, at en alkoholtest, der tages i eget hjem, aldrig vil være helt præcis, og derfor skal det vurderes, hvor meget værdi den tillægges. Det er for eksempel ikke en god ide at sætte sig bag rattet, hvis testen er lige på grænsen.