Sportex fiskestænger – Den perfekte fiskestang

Sportex er kommet tilbage til Danmark efter at have været langtidssvunden fra årets dampssportshandler. Sportex har igennem mange år udviklet og produceret fiskestænger der kan bruges til de fleste formål, Sportex stangprogrammer indeholder meget varierende løsninger og passer perfekt til alle fiskere. Sportex stænger bliver benyttet af de bedste i feltet og Sportex kan føres tilbage til det danske firma Nordisk Laminat. I Sportex stænger er der arbejdet hårdt på at skabe nye designs der forbedre både kastegenskaber og hukommelsesevne, Sportex ved hvad en god fiskestang skal kunne, Sportex producerer i den bedste kvalitet og arealteknikker i verdenen. Sportex stænger findes i et utal af prisklasser så alle kan finde en Sportex stang som passer dem, Sportex har stænger fra den billige Sportex Sport til Sportex Pro der er udviklet i aluminium. Hvis det lyder som noget for dig, så skal du med sikkerhed have fat i nogle Sportex fiskestænger.

Sportex fiskestænger – En erfaren virksomhed

Sportex er et stærkt firma med meget erfaring og lang og troværdig historie bag sig. Sportex producerer alt lige fra små bobbiners til store dynamiske fly for dem som benytter Sportex stænger er de ligeglade med om det er Sportex Sport, Sportex Sport Plus eller Sportex Pro. Sportex fiskestænger bliver benyttet af de bedste i feltet og har igennem mange år vundet en masse priser som Elfsterbyen 2013, Salmo Troféu 2014 samt Tawan Winner of the year 2015. Sportex stænger kan bruges til alt fra pighvar til laks og fladfisk, Sportex måler sig op mod verdens bedste producenter af dampstænger i dag.

Unikt design i Sportex fiskestænger

Funktionelt og erfarent design Sportex stænger passer til alle har en Sportex stang model som er i topklassen. Sportex fiskestænger er produceret for at være på forkant med nye teknologier og forbedringer indenfor dampfiskeri, Sportex udvikler jævnligt nye designs der gør Sportex yderst komfortable at benytte. Sportex dampstænger bliver benyttet af de bedste fiskere i verden og Sportex måler sig op mod verdens bedste producenter af dampstænger i dag og Sportex er kommet tilbage til Danmark efter deres tøvende ture. Sportex stænger kan bruges af alle som søger en god fiskestang, Sportex producerer i den bedste kvalitet med ramme om fiskeriet og Sportex forbedrer hver eneste gang de udvikler nye stænger. Sportex Sport Plus Stænger bliver benyttet af mange professionellitfiskere på dampferie men kan sagtens anbefales til enhver der ønsker en god fiskestang til sejlturen.