Står du og mangler et blødgøringsanlæg så har jvt.dk et stort udvalg lige nu!

Et blødgøringsanlæg fjerner mineraler fra vandet, herunder kalk. Denne proces er kendt som ionbytning. Ionbytning er en proces, hvor et stof udskiftes med et andet. I tilfælde af et blødgøringsanlæg udskiftes mineralerne i vandet med natriumioner

Blødgøringsanlægget har en tank, som opbevarer den kalk, det fjerner fra vandet. Denne tank skal tømmes med jævne mellemrum. Blødgøringsanlægget angiver, hvornår det er nødvendigt, enten med en advarselslyd eller -lampe eller ved at sende dig en besked via din smart-enhed.

For at regenerere blødgøringsanlægget tilsættes salt til tanken. Dette nedbryder ophobningen af mineraler og renser blødgøringsanlægget, så det kan fortsætte med at arbejde effektivt. Hvis du har et blødgøringsanlæg, skal du blot tilsætte salt med jævne mellemrum. Systemet giver dig besked om, hvornår det er tid til at fylde salt på igen, via lyd, lys eller en tilhørende app.

Blødgøringsanlæg giver blødt vand til din familie

Når du køber en blødgøringsmaskine til din husstand, skal du være opmærksom på blødgøringsmaskinens kapacitet. For anlægget skal naturligvis kunne fjerne kalk og bakterier hurtigt nok til at sikre, at du har nok vand til alle i din hverdag. Selv ved spidsbelastninger.

Som en tommelfingerregel, forventer, at systemet skal kunne generere mindst 5 liter blødt vand pr. minut pr. person. Så for en familie på fire personer skal du have et system, der kan generere mere end 20 liter blødt vand pr. minut. Dette giver et familiemedlem mulighed for at tage et bad, mens et eller flere andre kan bruge

Dette vil være med til at sikre, at alle i familien har tilstrækkeligt blødt vand til at dække deres daglige behov. Det er vigtigt at huske, at blødt vand ikke kun er mere skånsomt for huden, men også kan være med til at forlænge levetiden på tøj og andre tekstiler.

Når du køber en blødgøringsmaskine, skal du sørge for at sammenligne kapaciteten af forskellige modeller, før du træffer din endelige beslutning. Det er med til at sikre, at du får mest muligt for dine penge. Du vil ikke fortryde købet af et blødgøringsanlæg, da det fjerner kalk og bakterier fra dit vand, så det er mere rent!