Start 2022 med at gøre noget godt for dig selv

Når rådhusklokkerne slår 12 og december bliver til januar, markerer det samtidigt begyndelsen på nye og sunde ambitioner for tusindvis af danskere og folk fra hele verden. Starten på et nyt år er nemlig en god anledning til at ændre gamle og dårlige vaner, for i stedet at begynde på et nyt og bedre kapitel i ens liv.  

Hjælp andre til at smide de overflødige kilo

En af de mest populære nytårsforsætter er de der omhandler træning og vægttab. Flere tusinde danskere har hvert år ambitioner om, at det nye år skal være det år, hvor de gør noget godt for deres egen krop. Mange må dog sande, at det kan være svært at finde motivationen til dette på sigt, da de simpelthen har for lidt investeret i dette nytårs projekt. Vil du optimere din chancer for at komme i mål med dit mål, kan du derfor overveje at tage dig en uddannelse som personlig træner eller en fitness instruktør uddannelse. Uddannelsen vil gøre det nemmere for dig at blive motiveret, da du nu bedre ved hvad der skal til, samtidigt med, at du lettere kan hjælpe og motiverer dine venner og veninder der står i samme situation som dig.

Udskift tallerknerne

Et par uger med masser af sovs, kartofler, rødvin og julemad sætter sig tungt på sidebenene, hvortil mange benytter januar til at spise sundt. Som med mange andre nytårsforsætter, holder disse ændringer dog kun kort, hvis ikke du gør noget ekstraordinært for at holde dit nytårsforsæt. Her kan du for eksempel overveje at tage kurser i sund madlavning eller finde inspiration andet sted fra, som kan hjælpe dig med at lave de gode men fedtfattige retter. Overvej også om ikke familien eller vennerne skal involveres, så i kan være sammen om både madlavningen og ikke mindst nytårskuren.

Bliv frivillig i den gode sags tjeneste

Rigtig mange danskere arbejder frivillig fra tid til anden. Det er der mange årsager til, og en af dem er, at mange opnår en kæmpe personlig boost ved at hjælpe andre. Det kan være i en idrætsforening, i et socialt fællesskab, ældreplejen eller lignende. Det vigtigste er for dig, at det er et frivillig arbejde du ser en stor værdi i, og hvor du føler at din arbejdskraft bliver brugt i en bedre sags tjeneste. Dels er det frivillige arbejde en måde at gøre noget godt for samfundet, men det er samtidigt en måde for dig for at få udvidet din horisont, lære nye personer at kende samt ikke mindst booste din tilfredshed og selvtillid ved dig selv.