Store fordele ved fiskeolie

Kender du til de forskellige fordele, der er ved fiskeolie? Fiskeolie indeholder mange omega-3 fedtsyrer, som har enormt mange positive virkninger på kroppen. Derfor kan det også være, fiskeolie er noget, du har overvejet. Det kan enten være noget, du selv har læst dig frem til ved at kigge på forskellige ting, eller det kan være gennem for eksempel din læge, du har fået anbefalingen om at spise kosttilskud med fiskeolie.

En af fordelene ved fiskeolie er, at det er antiinflammatorisk. For dig betyder det altså, at du kan modvirke mange betændelsestilstande i kroppen, når du spiser antiinflammatorisk. Det er muligt at dække behovene relativt godt gennem kosten, men hvis ikke du får det dækket helt nok, er fiskeolie et godt tilskud. Dog bør du grundet de forskellige indholdsstoffer kun indtage det i de anbefalede mængder samt være tilbageholdende ved graviditet. Det fremgår også i alle produktbeskrivelser. Find et stort udvalg af fiskeolie og omega 3 her.

Sådan spiser du antiinflammatorisk

Det er ikke kun gennem kosttilskud, du kan booste de antiinflammatoriske processer i kroppen. Måske du allerede har læst om det, men det er faktisk også muligt at tilrettelægge din kost således, at du virkelig er med til at øge din krops eget forsvar og holde den så sund og klar som muligt. Det følger næsten en vis logik, men når du kigger på den antiinflammatoriske kostpyramide, er noget af det, der skal spises mest af, netop fed fisk.

Derudover er det varer som avocado, nødder og ingefær, der kan være med til at gøre noget godt for dig. Fordelene ved denne type af kost er desuden, at det ikke er madvarer, der begrænser dig i din madlavning – du kan lave alverdens lækre retter med de rette grundelementer, så du virkelig kan blive godt kørende, uden du behøver ekstra kosttilskud, for det fungerer optimalt for dig.