Synvital Plus er en specielt udviklet variant af Synvital til rygere

10. juni 2022

Synvital Plus er en specielt udviklet variant af Synvital til rygere, som indeholder betacaroten. Betacaroten har vist sig at være mere effektivt end lutein og zeaxanthin til at beskytte øjnene mod skader forårsaget af rygning. Synvital Plus er et af de førende øjenvitaminer i Norden og den nyeste generation af gennemprøvede øjentilskud. Det er fremstillet under farmaceutisk kontrol med ingredienser og råvarer af højeste kvalitet. synvital plus er et fremragende produkt til personer, der er på udkig efter et effektivt øjentilskud af høj kvalitet.

Synvital Plus giver dig en masse øjenvitaminer

Når de bliver ældre, kan deres syn blive dårligere. Det gælder især, hvis de ikke passer på deres øjne og beskytter dem mod skader. Synvital øjenvitaminer kan hjælpe med at bekæmpe aldersrelaterede øjenskader. Produkterne er baseret på omfattende videnskabelige undersøgelser og indeholder nøje udvalgte vitaminer, mineraler og botaniske stoffer. Synvital Plus indeholder C- og E-vitamin, lutein, zeaxanthin, kobber og zink. Synvital indeholder vitamin C, E, betacaroten, kobber og zink. Disse næringsstoffer er vigtige for at bevare et sundt syn. Så hvis du ønsker at holde dit syn aktivt, mens du bliver ældre, skal du sørge for at inkludere Synvital øjenvitaminer i din kost.

Meget dyre planteingredienser i Synvital-produkterne

De særlige og ofte meget dyre planteingredienser i Synvital-produkterne kan også indtages på andre måder end gennem kosttilskud eller øjenvitaminer. Den daglige kost er den primære kilde, forudsat at de husker at spise godt med f.eks. farverige grøntsager. Nogle næringsstoffer er dog for sjældne i deres køkkener, og indtaget kunne bestemt øges. De urter, der anvendes i Synvital-produkterne, menes at være særligt gavnlige for øjenhelheden, og omfatter bl.a: Bilberry ekstrakt: Dette bær er blevet brugt medicinsk i århundreder og menes at være gavnligt for en række tilstande, herunder dårligt syn, natblindhed og makuladegeneration. Det er også en kraftig antioxidant.