Tag en pause fra arbejdet, og afprøv ferielivsstilen

Det er uden tvivl positivt, at der både findes mennesker med et stort behov for pause og afslapning, og mennesker, der ikke fungerer længe ad gangen uden noget arbejde at tage sig til. Dog er det også vigtigt for begge typer sommetider at komme lidt ud af sin komfortzone for at opdage goderne ved den anden livsstil.

Forandring fryder

Hvis du er nærmest det, man kalder en workaholic, kan det være, at du egentlig mangler pause, men ikke ved, hvordan du skal tilbringe din fritid. Der er nemlig bare visse mennesker, der har brug for et formål med alt det, de foretager sig. Foretager de sig ingenting, er det slet ikke udholdeligt. En tur til en ferieby by som for eksempel fuengirola i en uge eller i det omfang vil kunne gavne dig, der ikke kan huske, hvornår du sidst har nydt en drink ved stranden eller poolen. I fuengirola vil du kunne shoppe, bade, solbade, besøge kulturelle seværdigheder samt gå på opdagelse i en helt anden ”hverdag” og kultur, end den du kender hjemmefra. Du behøver ikke blive i selve byen alle din feriedage. Der er eksempelvis byen Mijas, som ligger længere oppe i bjergene og huser både mennesker og æsler. Deroppefra vil du kunne bringe en souvenir med hjem til arbejdskontoret og på den måde mindes, at ferie i syden vel sådan set også var helt i orden.

Mulighedspræget ferieparadis

Du vil ikke være tvunget til at opholde dig enten på dit hotelværelse eller ude i den stegende hede, hvis det bliver for meget. Der er nemlig heldigvis et shoppecenter i fuengirola, hvori der er både butikker, biograf, restauranter osv. Du vil ikke gå ned på underholdningsmuligheder. Derudover ligger Malaga ikke langt fra fuengirola, så keder du dig og vil du gerne opleve noget nyt, kan du købe en togbillet og tage på en dagstur.