Træt af topmaven? – få flad mave uden kirurgi

Går du og er utilfreds med din mave? Så kan du nu få bugt med mavefedtet helt uden kirurgi og andre drastiske metoder. Med fedtfrysning kan du nu få frosset dine fedtceller væk, og tage på arbejde senere på dagen. Nemt, hurtigt og billigt.

HVORDAN FÅR MAN EN FLAD MAVE?

Der er flere forskellige muligheder for at få en flad mave. Først og fremmest er der nogle grundlæggende ting, som man skal tage hensyn til i sin dagligdag. Men hvis man ikke er indstillet på at skulle omlægge sit liv, eller måske man har prøvet alt, for at få det sidste fedt væk fra maven uden held. Heldigvis kan man ved hjælp af fedtfrysning og CoolTech behandling få frosset sine fedtceller væk. Det er altså en metode uden skarpe knive, uden kirurgi og uden udholdelige smerter.

FEDTFRYSNING KAN GIVE FLAD MADE

Når man ønsker at få en fedtfrysning på maven, får man bogstavelig talt en fedtfrysning. Med metoden CoolTech, som er en maskine som laver et vakuumtryk på lige netop det område du ønsker at få fjernet fedtceller. Det kan være:

  • Topmave
  • Hele maven (både oppe og nede) 
  • Flanker (danskehåndtag/bollehåndtag)

De ovenstående er de mest normale områder, hvor der ophobes flest fedtceller, som kan være svære at få gjort noget ved selv ved hjælp af træning. Men ved fedtfrysning kan du både se og mærke forandringer, efter blot én behandling. Du bestemmer selv hvor mange behandlinger du vil have, ud fra hvordan du ønsker resultatet skal blive. Normalt opnåes det bedste resultat efter 2-3 behandlinger.

HVORDAN FOREGÅR EN FEDTFRYSNING, NÅR MAN VIL HAVE FLAD MAVE?

Det er en utrolig og nem process, hvor du kan se hurtigere resultater. Selve behandlingen tager 60-70 minutter. I mellem tiden kan du slappe af, arbejde på computeren, eller se en film. Når behandlingen er ved sin ende, vil maskinen blive fjernet fra dit behandlet område, og det kan se lidt voldsomt ud, da huset buler ud og føles følelsesløs. Sygeplejersken vil nu massere området godt og grundigt, for at få blodomløbet i gang. Efterfølgende vil du kunne føle dig lidt øm, have en prikkende fornemmelse, men det er helt normalt. Du kan gå ud af klinikken og direkte på arbejde.

Hvis det er noget for dig, så skal du undersøge markedet. Flere og flere klinikker tilbyder fedtfrysning, fordi det netop er populært og effektivt. Det kræver lidt tålmodighed, da man skal vente på at der sker forandringer, og der skal gå et bestemt antal tid, imellem behandlingerne.