Tysk kvalitetsprodukt hjælper din hud mod rynker

6. august 2021

Frygten for rynker og “læderhud” sidder formentlig i de fleste danskere, når de overvejer, om de skal bruge sommeren på stranden. Solen er nemlig en hård modstander for kroppen, som kæmper en brav kamp for at holde vores hud fast og stram, selvom vi udsætter den for alverdens prøvelser.

Heldigvis er der hjælp at hente. Det tyske firma Doppelherz producerer det bedste collagen pulver, som er med til at hjælpe huden med at se sund og ungdommelig ud.

Collagen – Et vigtigt protein

Kroppen producerer selv proteinet collagen. Det er det protein, som i bindevævet sørger for at holde din hud elastisk, fast og giver den ungdommelig fylde. Desværre har det vist sig, at med tiden svækkes produktionen af collagen i kroppen. Fra omkring 30-års alderen begynder det at gå ned af bakke, og det er derfor, at man ofte i den alder kan begynde at ane rynker i panden for første gang i sit liv. Proteinet er også nogle af byggestenene i forhold til brusk og knogler.

En anden faktor, som vi nævnte i indledningen, er dog også solen. UV-lys svækker produktionen af collagen, hvor du udover en risiko for hudkræft også risikere at stå tilbage med hud, som bærer præg af at være både grov, tør, rynket og grimt pigmenteret, eller i daglig tale “læderhud”.

Rygning har ligeledes også en negativ effekt. Samtidig bevirker nikotinen, at huden bliver tyndere og vil virke slap og miste sin elasticitet.

Pulver og shots kan hjælpe din hud

Med en målrettet kost kan du sagtens spise dig til et godt niveau af collagen, selvom du er oppe i alderen. Det er dog ikke alle mennesker som har overskuddet eller lysten til at lægge sin kost efter dette. Men heldigvis er der hjælpe at hente. Det tyske firma Doppelherz producerer collagen pulver og shots i topklasse – klar til at hjælpe dig og din hud. Du finder blandt andet produktet Kollagen BEAUTY, som har adskillige gode vitaminer til din hud. Du får både A og C-vitamin, kobber og collagen-peptid, som hjælper med at reducere rynkedybden og øger hudens elasticitet. Du opnår den bedste virkning efter fire til otte ugers brug.

Produkterne bliver produceret i Tyskland og lever naturligvis op til alle standarder og bliver således også reguleret af Fødevarestyrelsen. Alle produkter er produceret, emballeret og transporteret CO2 neutralt i henhold til ClimatePartner.com. Bestiller du for over 499 kr., så får du gratis levering i hele Danmark indenfor 72 timer på hverdage.