Zarkoperfume – skandinavisk blandet med fransk

Leder du efter en helt unik og frisk parfume. Så bør du prøve en Zarkoperfume.

Det er den danske parfumeur Zarko Ahlmann Pavlov, der har skabt dette brand, og således er alle Zarkoperfume parfumer håndlavet her i Danmark. Dette er altså en af de succeshistorier, som vi kan være stolte af i Danmark. Disse dufte er nemlig blevet decideret ikoniske og har opnået kultstatus i landet. Duftene henvender sig som udgangspunkt til nordiske mænd og kvinder, da langt de fleste af disse dufte er unisex. Med sit udgangspunkt i det skandinaviske DNA er duftene naturligvis udviklet til at reagere med det vejr, vi har i Skandinavien. En Zarkoperfume duft er således indbegrebet af det skandinaviske klima samt det nordiske temperament – indkapslet på flakon. Dette betyder ikke, at duftene er ens. Hver og en af Zarkoperfume er skabt med sin egen version og personlighed, samtidig med at de nordiske molekyler bliver kombineret med klassiske, franske parfumer. Du kan altså være helt sikker på, at du får det bedste af det bedste med en duft fra Zarkoperfume.

Hvis dette lyder som det rigtige parfume for dig, så finder du her et stort udvalg af produkterne fra Zarkoperfume.

De 2 kollektioner – Cloud og Classic – hvilken skal du vælge?

Er du stadig i tvivl, om det er noget for dig, eller mangler du information om de 2 kollektioner?

Classic kollektionen består af Zarkoperfume dufte, der sammensætter nordiske molekyler med klassiske, franske dufte. Disse dufte er en fryd for enhver af sanserne, og alle molekylerne er særdeles eksklusive. Nogle af de ingredienser, der er brugt til at lave disse dufte, betragtes som værende blandt nogle af de mest dyrebare og unikke materialer, der findes i hele parfume verdenen. Bestselleren i denne kollektion er Zarkoperfume Pink Molecule 090.09.

Det særlige ved Cloud kollektionen er, at duftene indeholder parfume olie. Denne lægge sig i bunden af flasken, hvorfor du altså skal ryste i ca. 4 sekunder, før duften aktiveres. Molekylerne i disse Zarkoperfume dufte udvikler sig således individuelt fra person til person, så snart den sprayes på huden. Denne duft er altså revolutionerende inden for parfumeindustrien. Så hvis du søger en unik duft, så er denne er det helt rigtige valg.