Kranio Sakral Terapi – For en bedre hverdag

Går du rundt og er stresset på dit arbejde, skole eller i dit hjem? Lider du af hovedpine og migræne i din hverdag? Eller ønsker du blot at have din krop i en bedre balance? Så kan det være Kranio Sakral Terapi er løsningen for dig, så du kan få løst og/eller komme af med dine lidelser.

Kranio Sakral Terapi er blevet en mere og mere udbredt behandlingsform hvis du går rundt og bakser med nogle givne problemer. Kranio Sakral Terapi er en blid og nænsom, men stadig meget dyb behandlingsform, som har til formål at helbrede kroppen ved hjælp af kroppens egne ressourcer.

Et udvalg af typiske ting som Kranio Sakral Terapi normalt har en effektiv virkning på:

Ryg- og Nakkesmerter – Kronisk stress – Hovedpine og migræne – søvn problemer – svimmelhed – Med mere.

Så hvis du går rundt med nogle af de ovennævnte lidelser/problemer, så er Kranio Sakral Terapi måske noget dig.

Hvor stammer Kranio Sakral Terapi fra?

Kranio Sakral Terapi har aner helt tilbage til 1930’erne i USA, hvor en osteopat ved navn William Garner Sutherland var den første til at forklare og beskrive den daværende alternative behandlingsform. Sutherland forklarede hvordan, knoglerne i menneskets kranie er bevægeligt. Dette skulle vise sig at være spædestikket til det vi i dag kalder Kranio Sakral Terapi.

Kranio Sakral Terapi og dens teori blev videreudviklet i 1970’erne af endnu en amerikansk osteopat, denne gang kaldet John Upledger. Her skabte og videreudviklede Upledger Kranio Sakral Terapi som behandlingsform og gjorde det til en selvstændig behandlingsform.

Kranio Sakral Terapi hos agkropsterapi.dk

agkropsterapi.dk har den ide om, at kroppen og ens sind spiller sammen og hvor kroppens balance er utrolig vigtig. Når kroppen kommer i ubalance, så er det oftest på grund af en række forskellige episoder, og altså ikke bare en enkeltstående hændelse. Det kan skabe nogle gener og lidelser, som stress eller stress relaterende symptomer, urolig søvn, migræne og meget mere. Alt dette kan Kranio Sakral Terapi måske hjælpe på.

Behandlernes rolle i Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er at mærke og sanse efter potentielle problemer og samarbejde med kroppen og dens ressourcer, i en mere assisterende rolle. Men det er meget op til enkelte person om hvorvidt Kranio Sakral Terapi hjælper på ens gener og lidelser. Nogle vil ikke få en gavnlig effekt, og nogle vil måske for effekten senere end andre. Det er som sagt individuelt.

Det er vigtigt at påpege, at denne behandlingsform ikke skal stå i stedet for behandling og din konsultation hos din egen læge.